Delta Lloyd Life: Bescherm uw werknemers en hun gezin op financieel vlak … via uw groepsverzekering

Finance

Met een groepsverzekering bouwt u voor later een aanvullend pensioen op voor uw werknemers. Wist u dat u uw medewerkers ook onmiddellijk financieel kunt beschermen via een groepsverzekering, met waarborgen tegen overlijden en arbeidsongeschiktheid?

Als zaakvoerder bent u op zoek naar getalenteerde werknemers. Een groepsverzekering is een belangrijke extra troef in de “war for talent”.

Maar meestal moeten uw werknemers tot de uitkering van hun aanvullend pensioen wachten om de voordelen van hun groepsverzekering ten volle te appreciëren. U kunt als werkgever echter vandaag al het verschil maken, door enkele belangrijke aanvullende waarborgen op te nemen:

- een dekking bij overlijden

- een waarborg arbeidsongeschiktheid bij ziekte of ongeval

Tijdens hun loopbaan kunnen werknemers en/of hun gezin plots een financieel vangnet nodig hebben. Omdat ze arbeidsongeschikt worden door een ziekte of ongeval. Of door een vroegtijdig overlijden. De sociale uitkeringen volstaan meestal niet om de lopende kosten te betalen en de levensstandaard te behouden. De extra zekerheid die u uw werknemers biedt is dus zeer relevant.

Omdat bescherming van het gezinsinkomen steeds belangrijker wordt, zijn er ook oplossingen waarbij de groepsverzekering alleen uit aanvullende waarborgen bestaat, zonder aanvullend pensioen. U kiest zelf het pakket met waarborgen dat het best bij uw bedrijf en uw budget past. De premies zijn fiscaal aftrekbaar.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?