banner-horitzontal.jpg
Snel een krediet aanvragen bij Card Advance

Geld lenen voor je bedrijf?

Als je als kleine kmo, handelaar, winkelier, horeca-uitbater,…  met een betaalautomaat werkt, kan je voor een klein ondernemerskrediet terecht bij Card Advance, verstrekker van alternatieve financieringen. Je ontvangt een voorschot op de omzet die je realiseert met de betalingen via je betaalautomaat. Terugbetalen doe je via een vast percentage dat afgehouden wordt van de omzet via je betaalterminal. Card Advance verstrekt ondernemersleningen vanaf 2.000 euro (tot 50.000 euro).

Zo geraak je gemakkelijk aan een klein ondernemerskrediet

Card Advance is een concept dat komt overwaaien uit Hong Kong. Financieel adviseur Diederik Werdmölder maakte er kennis mee toen hij daar aan het werk was. Hij introduceerde het concept zo’n vier en een half jaar geleden in Nederland als PIN Voorschot. In België kwam de formule in het begin van 2019 op de markt als CARD Advance.

Diederik Werdmölder wil met het concept tegemoet komen aan een doelgroep voor wie het niet gemakkelijk is om aan een bedrijfskrediet te geraken. 

Horeca en financiering

Diederik Werdmölder: “Vooral kleine kmo’s, handelaars, horeca-uitbaters,… hebben vaak veel moeite om aan een kleine financiering te geraken, zeker wanneer ze actief zijn in bepaalde sectoren, zoals bijvoorbeeld de horeca. Banken beschouwen deze doelgroep als een risico en kennen bijgevolg geen financieringen toe, terwijl deze ondernemers vaak wel kredietwaardig zijn.”

Niet voldoende cash?

Sales manager Sandra Smet: “De bedragen die wij ontlenen vinden traditionele banken ook vaak te laag. Met onze formule helpen we kleine kmo’s, horecamensen en winkeliers om hun ondernemersplannen te realiseren. Laat een machine het plots afweten? Kan je een interessant lot op de kop tikken? Wil je je interieur vernieuwen? Dien je de eindejaarspremies voor je werknemers uit te keren? Wanneer je niet voldoende cash hebt, biedt Card Advance de oplossing.”

Snel een krediet aanvragen

Alternatieve financiering via Card Advance gaat snel en vergt weinig administratie. Op basis van je banktransacties van de laatste 12 maanden gaat Card Advance na of je kredietwaardig bent.

Diederik Werdmölder: “Van elk bedrag dat je klanten betalen via je betaalterminal wordt dan een afgesproken percentage afgehouden ter aflossing van het krediet, bijvoorbeeld 15%. Dat gebeurt automatisch en dagelijks. De software van je Bancontact-kastje kan vanop afstand aangepast worden.”

Terugbetalen doe je op een periode van drie tot zes maanden, maar Card Advance is daar zeer soepel in. Ben je bijvoorbeeld nog volop aan het verbouwen, en draai je nog geen omzet, dan begrijpt Card Advance dat de terugbetalingstermijn wat langer is dan zes maanden. Ook de weersomstandigheden kunnen een invloed op je verkoop hebben en ook daar toont Card Advance alle begrip voor.

Geen aanvraag- of transactiekosten

Je betaalt voor je zakelijke lening alleen een premie, waarin de rente inbegrepen is. Card Advance rekent geen aanvraag- of transactiekosten aan en neemt geen zekerheden. Je hoeft niet naar de notaris, en je hoeft ook niets te verpanden. Het geld van je ondernemerskrediet staat al na een paar dagen op je rekening. Je kan een deel van de betaalde premie terug verdienen wanneer je sneller terugbetaalt dan afgesproken.

Klein ondernemerskrediet nodig? Vraag meer informatie via onderstaand formulier.

Lees meer

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Card Advance

Meer weten?

Card Advance

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Card Advance

Ook interessant

Interessante bedrijven