banner-horitzontal.jpg

Kredieten voor niet-medische contactberoepen van Card Advance

De niet-medische contactberoepen hebben een zwaar jaar achter de rug. Net als de horeca en de evenementensector moesten ze het afgelopen jaar maandenlang de deuren sluiten. Bedrijven die in moeilijk financieel vaarwater terechtkomen, kunnen een beroep doen op Card Advance dat laagdrempelige kredieten voor niet-medische contactberoepen biedt.

Het coronajaar van Ergosun

De filialen van zonnecenter Ergosun bleven het afgelopen jaar 8 maanden dicht. Voor zaakvoerder Bert Wenen was 2020 dan ook het moeilijkste jaar in zijn carrière.

“Wij hebben in totaal 18 filialen, voornamelijk in het Antwerpse. Acht daarvan vormden we recent om naar een nieuw concept genaamd Simply Me. Hier kunnen klanten terecht voor een totaalaanbod van zonnebanken, relaxatie, sport en afslanking.

Op 1 maart 2021 mogen we na een sluiting van in totaal 8 maanden opnieuw open. Het is natuurlijk fantastisch nieuws dat onze 80 medewerkers terug aan de slag kunnen. Maar dat neemt niet weg dat we het moeilijk hebben gehad. In tegenstelling tot de horeca kunnen wij geen take away organiseren. We kunnen onze producten en diensten ook niet online aanbieden. Ondertussen blijven de kosten wel doorlopen. Alleen al de huurkost van bijna 20 panden is fenomenaal als je maandenlang geen inkomsten hebt. Er is dus zeker nood aan gepaste kredieten voor niet-medische contactberoepen. ”

De toekomst tegemoet met een overbruggingskrediet

Om het voortbestaan van zijn zaak te garanderen, ging Bert Wenen voor de tweede keer een overbruggingskrediet aan.

“Door dat overbruggingskrediet kan ik het hoofd boven water houden. Maar dat betekent wel dat corona een impact heeft op mijn leven en werk tot ik 60 jaar oud ben. Bovendien beperkt dit mijn mogelijkheden voor de toekomst. Als ik Ergosun verder wil laten groeien, kan ik nu moeilijker bij de bank terecht omdat ik daar nu een maximum aan lopende kredieten heb.”

Laagdrempelige kredieten voor niet-medische contactberoepen

Volgens Bert biedt Card Advance een mogelijke oplossing voor deze situatie. Het bedrijf ontwikkelt laagdrempelige kredieten voor niet-medische contactberoepen in onzekere tijden.

Card Advance biedt oplossingen voor ondernemingen en sectoren die in deze onzekere tijden moeilijk terechtkunnen bij de banken. Het bedrijf garandeert een grondige maar snelle afhandeling van de aanvraag. Zo kan jij als zaakvoerder snel opnieuw bouwen aan de toekomst van je bedrijf.

Kredieten via de betaalterminal

De kredieten van Card Advance zijn gekoppeld aan de inkomsten van je betaalterminal. Nu de deuren opnieuw open staan, zal Card Advance automatisch een percentage van je inkomsten afhouden voor de betaling van je krediet.

Heb jij vragen over de kredieten voor niet-medische contactberoepen van Card Advance? Neem dan contact op met een expert via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Card Advance

Meer weten?

Card Advance

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Card Advance

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials