banner-horitzontal.jpg

Moore Belgium en PKF-VMB bundelen hun krachten

Finance

Eind augustus 2020 stapte het consultingbedrijf Moore Belgium in een partnership met Waterland om zo een leidende rol te spelen in de Belgische accounting, taks- en auditwereld. Met de samenwerking PKF-VMB zet het bedrijf een belangrijke eerste stap.

Moore Belgium stapte in augustus 2020 in een partnership met Waterland, waardoor zich nieuwe kansen aandienden om middels fusies en overnames een sterkere positie op de Belgische accounting- en consulting markt te krijgen.

Rond deze visie en missie vond Moore Belgium in PKF-VMB een gelijkwaardige nieuwe partner. PKF-VMB is een groep van bedrijfsadviseurs die gespecialiseerd zijn in Accounting, Tax, Audit, M&A en Financiële Rapportering.

Centraal in de bedrijfscultuur van PKF-VMB staat een sterke betrokkenheid met de klant. Het bedrijf bedient al 20 jaar een divers cliënteel, dat zowel grote internationale bedrijven als kmo’s en scale-ups omvat. Wim Seynaeve, CEO, PKF-VMB: “Wij zijn opgetogen om het vervolg van ons verhaal, dat 20 jaar geleden startte, nu samen met onze nieuwe compagnon de route Moore te kunnen schrijven. Er is een duidelijke match tussen onze beide bedrijven met bovendien ook nog heel wat complementaire en versterkende elementen, zodat de som meer dan klopt.”

Groei in Limburg

Met deze integratie breidt Moore Belgium, dankzij de lokale aanwezigheid van PKF-VMB, zijn werkgebied verder uit in Vlaanderen, met een specifieke groei in Limburg (Pelt en Hasselt) en een versterking in de regio’s Brussel, Antwerpen en Gent. Peter Verschelden, Chairman Moore Belgium:

“Ik ben blij dat we bij PKF-VMB een enthousiast team hebben gevonden dat op eenzelfde kwalitatieve en persoonlijke manier naar de dynamische accounting- en consulting markt kijkt.”

Over Moore Belgium

Moore Belgium ondersteunt als compagnon de route het groeitraject van kleine en middelgrote ondernemingen met diensten op het vlak van Accountancy, Audit, Business Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Interim Management en Tax & Legal Services.

Lees ook:

baner-square.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials