Nieuwe sales vertegenwoordiger van Card Advance heeft hart voor kmo’s

Card Advance is sinds 2019 aanwezig op de Belgische markt als specialist in microkredieten. Vanuit de hoofdzetel in Turnhout helpt het bedrijf kmo’s bij de realisatie van hun toekomstplannen. Het afgelopen jaar zijn de kredieten van Card Advance onmisbaar gebleken voor verschillende ondernemingen in zwaar getroffen sectoren. Om de Belgische markt nog beter te bedienen vervoegt Joost Bleijenbergh het team van Card Advance als ervaren sales vertegenwoordiger. (op de foto: Joost Bleijenbergh samen met de sales managers Nederland Karst de Jong en Melle Koers)

Passie voor ondernemers

Sinds 1 juli werkt Joost Bleijenbergh, die vader is van 3 kinderen en in Sint-Niklaas woont, als zelfstandig sales vertegenwoordiger voor Card Advance. Op de vraag waarom hij koos voor een samenwerking met de kredietverstrekker antwoordt hij zonder twijfelen; “de passie voor kmo’s die ik voel bij het bedrijf.”

“Meer dan 15 jaar lang was ik eigenaar en zaakvoerder van een drogisterij in Nederland. In 2010 ben ik daarmee gestopt. Nadien werkte ik als vertegenwoordiger voor verschillende farmaceutische bedrijven. Maar de drang om te ondernemen is iets wat altijd blijft kriebelen, dus begon ik recent als zelfstandig sales consultant.

Met Card Advance vond ik de perfecte partner. Bij geen enkele andere kredietverstrekker is de passie voor ondernemers, hun uitdagingen en plannen zo groot.”

Flexibel krediet via betaalterminal voor kmo’s

“Bovendien zijn de producten van Card Advance uniek op de Belgische markt”, gaat de kersverse sales vertegenwoordiger van Card Advance verder.

“Het flexibele krediet via de betaalterminal vind je alleen maar bij Card Advance. Deze producten hebben al flink wat Vlaamse kmo’s op weg gezet met hun toekomstplannen of bijgestaan in een moeilijk coronajaar. Corona was ook de impuls voor Card Advance om te een krediet voor e-commerce te ontwikkelen. Zo kunnen we kmo’s die de stap naar digitalisering zetten volop ondersteunen.

Combineer dit met de directe en flexibele aanpak die typisch is voor een Nederlands bedrijf en je hebt een aanbod waar ondernemers vandaag écht iets mee zijn en dat we voor een breed publiek kunnen inzetten.”

Bijdragen aan de heropstart: de ambities van de nieuwe sales vertegenwoordiger

De ambities van Joost Bleijenbergh zijn hoog. Een bijdrage leveren aan de heropstart van de Belgische economie en het bereiken van een breed publiek en nieuwe sectoren staan bovenaan zijn agenda.

“De Vlaamse en Belgische kmo’s hebben klappen gekregen. Card Advance heeft de juiste producten om een heropstart mogelijk te maken. Het is mijn ambitie om deze producten bij de bedrijven te krijgen die er baat bij hebben.

Verder wil ik via de bestaande én nieuwe kanalen een nieuw en breed publiek toegang geven tot de diensten en producten van Card Advance. Vooral kleine zelfstandigen, horeca, detailhandels en kledingwinkels staan bovenaan onze lijst. Zij zijn niet toevallig degenen die een moeilijk jaar achter de rug hebben.”

Wil jij meer weten over de producten van Card Advance? Laat dan snel iets van je horen via het invulformulier hieronder.

Lees ook:

Eenvoudige microkredieten voor creatieve ondernemers in crisistijden

“Snel en soepel”, zo omschrijft restaurant Bento San een microkrediet via Card Advance

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Card Advance

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Card Advance

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials