banner-horitzontal.jpg

Online facturatie met een glimlach

Ben je zelfstandige of sta je aan het hoofd van een kmo? Beheer je zelf je facturen, je orders, je bestelbonnen en de opvolging van betalingen? Dan heb je ongetwijfeld baat bij online facturatie en bij een goede virtuele assistent die helpt met het optimaliseren van je zaken. Een programma dat komaf maakt met tijd- en energievretende administratie. Lees verder!

Koalaboox ontwerpt online programma voor facturatie

Specialist in facturatie, factoring en financiering, Koalaboox bracht dit programma voor facturatie uit in 2012. Sindsdien heeft het systeem zijn sporen zeker verdiend. Ondertussen maken elke dag 40 nieuwe klanten gebruik van het systeem.

De sterkte van het programma is het gebruiksvriendelijke en intuïtieve karakter waardoor de klant een enorme administratieve vereenvoudiging en efficiëntiewinst kan realiseren. Zelfs voor personen met weinig online ervaring of interesse is het systeem bijzonder laagdrempelig.

Van facturatieprogramma tot volledig beheer

Ondertussen evolueerde het eenvoudige facturatieprogramma tot een cloud toepassing die een volledig financieel en boekhoudkundig beheer mogelijk maakt. Het online platform van Koalaboox neemt de essentie van de telkens weerkerende maar noodzakelijke administratieve taken op zich. Het doet dit met meer nauwkeurigheid en precisie dan om het even welke medewerker zou kunnen.

Een complete online facturatie service

Deze dienstverlening is bijzonder volledig. De digitale assistent helpt bij het:

  • versturen en beheren van facturen, orders en bestelbonnen
  • beheer van terugkerende facturen
  • beheer van de leveringsfacturen (aankopen)
  • link met bankrekening(en) (zoveel rekeningen als gewenst) en Koalaboox. Het resultaat en alle bewegingen op de rekening zijn onmiddellijk te raadplegen op één plaats.
  • het beheer van papieren facturen (afdrukken, plooien, in enveloppe steken, afleveren bij de post) met KoalaPost
  • opvolging van betalingen. De ontvangen betalingen worden automatisch verbonden met de betaalde facturen
  • rappels in het geval van laattijdige betalingen
  • verzenden van documenten naar de boekhouding. De aankoop- en verkoopfacturen worden onmiddellijk omgezet in het boekhoudprogramma, wat de taak van de boekhouder aanzienlijk verlicht.

Facturatie beheren op smartphone

Koalaboox beschikt ook over een mobiele versie die toelaat om overal je virtuele assistent te raadplegen. Je kan de toepassing Koalaboox Mobile downloaden op je smartphone. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte van jouw zaken. Hoe vat je Koalaboox best samen? Dat kan in drie woorden: eenvoudig, efficiënt en comfortabel.

Ben jij ook overtuigd van de facturatiediensten van Koalaboox? Plan dan meteen een gesprek in via onderstaand invulformulier.

Lees ook:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Koalaboox

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Koalaboox

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials