Adecco verkoopt 3W aan Smart Human Capital Group

Adecco verkoopt 3W aan Smart Human Capital Group

Overname & Overdracht

Smart Human Capital Group neemt 3W Executive Interim Management over van The Adecco Group Belgium. 3W is het bedrijf rond het ondernemerskoppel Boudewijn Dupont en zijn vrouw Kim Ciers.

Door de management buy-out die Boudewijn Dupont (rechts op de foto) realiseert, worden de merken 3W en Business Coaches Network onder Smart Human Capital Group gebracht.

Activiteiten sluiten op elkaar aan

De overeenkomst komt er omdat de activiteiten van 3W beter aansluiten bij de activiteiten van Smart Human Capital Group, dat nu al consultancy aanbiedt ter ondersteuning van kmo’s, groeibedrijven en multinationals.

Netwerk van high-level profielen

3W zal zich blijven focussen op interim management, executive recruitment, management buy-in & business coaching. “3W heeft de afgelopen 22 jaren een gigantisch netwerk uitgebouwd van meer dan 7.000 high-level profielen, met ervaring in alle disciplines en sectoren,” zegt Boudewijn Dupont, managing director van 3W.

Focus op kerntaken

The Adecco Group België verkoopt de activiteiten om zich te focussen op zijn kerntaken: tijdelijke en permanente personeelsbezetting aanbieden bij bedrijfsklanten.

“Het partnership tussen 3W en het Business Coaches Network zorgde al voor een sterke samenwerking. In overleg met de huidige managers is beslist dat zij de divisie beter op eigen kracht kunnen uitbreiden. De overeenkomst geeft zowel The Adecco Group als de nieuwe eigenaars van 3W de kans om hun activiteiten verder te bouwen. Beide bedrijven zullen blijven samenwerken.”

Bij de overname vallen geen ontslagen. De managers van 3W blijven op post en nemen ook het 3W-personeel mee over. Hun kantoren bevinden zich in Brussel en Antwerpen.

190034_MSCF_ad-digital_v5.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven