Industrieel toeleveringsbedrijf De Meyer neemt Stevelinck Henri over

De Meyer neemt industrieel toeleveringsbedrijf Stevelinck Henri over

Overname & Overdracht

Constructiewerkhuizen De Meyer uit Temse neemt Stevelinck Henri uit Sint-Niklaas over. Stevelinck heeft 40 jaar ervaring in hoogwaardig industrieel toeleveringswerk. Deze overname omvat het volledige handelsfonds, waaronder het volledige machinepark en personeelsbestand.

Strategische overname om de groei te ondersteunen

De Meyer is gespecialiseerd in engineering, productie, installatie & onderhoud van machines en mechanische installaties. Hiermee bedient het bedrijf markten als publieke infrastructuur, traditionele industrie, offshore en hernieuwbare energie. Na haar verhuis – 10 jaar geleden – naar industriezone ‘De Zaat’ in Temse kende het bedrijf een sterke groei. Vandaag telt het bedrijf 110 medewerkers, een modern bedrijfsgebouw en eigentijds machinepark.

Overname is versterking van eigen De Meyer-team

Dirk De Meyer, Algemeen Directeur De Meyer: “Het vinden van goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers is een hele uitdaging. Deze overname was voor ons een perfecte opportuniteit om de ervaren vakmensen van Stevelinck in ons team te integreren. Ook de beschikbare, hoogtechnologische machines vormen een mooie aanvulling op ons bestaand machinepark en we maken ons sterk dat we de bestaande klanten van Stevelinck in de toekomst nog beter zullen kunnen bedienen. Tijdens de voorbereidende gesprekken met het management van Stevelinck werd heel veel aandacht geschonken aan het goed inpassen van de medewerkers in ons team.”

Op de foto Vlnr Dirk De Meyer en Tom Stevelinck     

Stevelinck Henri: productie van machineonderdelen

Stevelinck Henri NV werd opgericht in 1979 en groeide uit tot een toonaangevend bedrijf dat machineonderdelen fabriceert en deze levert aan wereldspelers in de industriële sector. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en een team van 14 vakmensen die kunnen terugvallen op heel wat expertise en ervaring.

Tom Stevelinck, Gedelegeerd bestuurder Stevelinck Henri: “We zijn ervan overtuigd dat onze mensen terechtkomen in een bedrijf met een duidelijke toekomstvisie en internationale faam, en dat zij een echte meerwaarde zullen vormen voor De Meyer. Het was voor onze familie belangrijk om te weten dat we onze medewerkers een mooie toekomst kunnen bieden binnen het team van De Meyer.”

Na de officiële overeenkomst over deze overname, zal in de komende maanden werk gemaakt worden van de verhuis van het machinepark en de integratie van het personeel. Tegen 31 oktober 2019 moet de volledige praktische overdracht afgerond zijn.

190034_MSCF_ad-digital_v5.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven