Tips & tricks voor een succesvolle financieringsstrategie

Finance

Teamleader viert zijn tienjarig bestaan en dat zullen de bezoekers van het Work Smarter 2022 event geweten hebben. Als ondernemer kan je op 1 dag (23 juni 2022) en op 1 plaats (t’ Kuipke in Gent) op zeven podia ruim dertig sprekers aan het woord horen over relevante onderwerpen. Zo vertelt Aelbrecht Van Damme waarom je bedrijf beter vroeg dan laat op zoek gaat naar financiering.

Sinds zijn begindagen als M&A-advocaat maakte Aelbrecht Van Damme vanaf 2017 naam als founder of co-founder van financieringsbureau The Harbour, crowdlendingplatform WinWinner en angelnetwerk Investee. Tal van jonge ondernemers klopten de voorbij jaren bij hem aan om een financiering te vinden via angels, durfkapitaal, overheden, crowdfunding en banken. Aelbrecht wordt dan ook beschouwd als een autoriteit op het gebied van financiering.

Bekijk de video

Basic knowhow

Ondernemingen die op zoek zijn naar financiering voor hun groei of specifieke projecten (en welke onderneming is dat niet?) zullen van 13u15 tot 13u55 vast heel wat opsteken op en rond de Ghent Stage by UNIZO. “In mijn keynote geef ik mee met welke actuele financieringstrends je zeker rekening moet houden. Eerst en vooral bekijken we welke vorm van funding het meest geschikt is om je groeiplannen te verwezenlijken. Vervolgens toetsen we jouw groeistrategie aan de mogelijke financieringspartners.”

Een sterk en geloofwaardig dossier, gecombineerd met een goede kennis van de belangrijkste financiers, bepaalt jouw kans op succes.

Inspirerende ervaringen

“Een solide voorbereiding is de basis van een geslaagde financiering. Hoe sterker en overtuigender jouw dossier, hoe groter de kans dat je resultaat boekt. Ik wees al ruim 300 groeiondernemingen de juiste weg naar de financieringsmarkt. Uit die ervaringen distilleerde ik een resem bruikbare tips en tricks. Hopelijk kunnen die ook jou leren hoe je jouw onderneming optimaal financiert.”

Kom op Work Smarter 2022 leren hoe je de groeiplannen van je onderneming kan financieren. En maak van de gelegenheid gebruik om te netwerken met wie ertoe doet. Bestel vandaag nog je tickets voor Work Smarter 2022.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials