banner-horitzontal.jpg

Finance

Experten in Finance

Reportages

 • DVV verzekeringen
  Bedrijfsreportage

  Één consulent voor al uw risico’s privé en bedrijfsmatig

  DVV is een verzekeraar die meteen vertrouwen schept. Hechte persoonlijke relaties, nabijheid en gericht advies vormen een grote meerwaarde. Zelfstandige consulenten kennen de specifieke noden van kmo’s, vrije beroepen en retailers en bieden hen oplossingen op maat van hun privé en professionele situatie.

   

 • Facturen sneller betalen
  Bedrijfsreportage

  “De betalingstermijn van onze facturen is gehalveerd”

  Steeds meer bedrijven besteden hun debiteuren- en factuurbeheer uit. Een gezonde liquiditeitspositie brengt niet alleen een goede en zorgeloze nachtrust mee, ze zorgt er bovendien voor dat uw cashflow verhoogt en u geen of minder krediet nodig hebt.

  Wanneer uw facturen extern opgevolgd worden door The Invoice Managers, powered by CashflowByWeb®, hebt u geen zorgen meer op dit terrein.

 • Bedrijfsreportage

  Altijd correcte facturatie van gepresteerd werk

  Het schoonmaakbedrijf Solar Cleaning Services (SCS) is de eerste Belgische onderneming die met een geperfectioneerd systeem voor aanwezigheidsregistratie werkt op al zijn werven. De klanten kunnen zich daardoor verzekerd weten van een correcte facturatie waarin het aantal gepresteerde uren verwerkt werd.

 • Bedrijfsreportage

  Bedrijven nestelen in ‘Nest’“Een volledig uitgerust bedrijventerrein met verschillende bouwrijpe kavels”

  Bedrijventerrein ‘Nest’, ten noorden van Gent, gemeente Evergem, staat bekend als één van de grootste private projecten in Vlaanderen. Het initiatief voor de ontwikkeling van de 160 hectare industriegrond kwam vanuit twee ondernemende Gentse families Maes en Delori. Onder de naam Ghent Industrial Investment (G2i) startten zij begin jaren negentig met het project.

 • Bedrijfsreportage

  Hospitalisatieverzekering, terugbetaling ambulante kosten en tandzorg

  De medische kosten nemen jaarlijks toe, samen met de ereloon- en kamersupplementen in een éénpersoonskamer bij hospitalisatie. Daarnaast vervagen ook de grenzen tussen hospitalisatie en de verdere verzorging: de duur van de hospitalisatie wordt ingekort, sommige ingrepen gebeuren nu buiten de hospitaalmuren, waardoor ook de nood aan ambulante kosten toeneemt.

 • Bedrijfsreportage

  Fiskuvan, de huisarts van de kmo's

  In een wereld van ingewikkelde boekhoudregels en complexe fiscale wetgeving voelt de kleine ondernemer zich vaak verloren. Het is vandaag niet evident om een bedrijf te leiden doorheen financieringstechnieken, fiscale & juridische probleemstellingen of sociale aangelegenheden. Fiskuvan stelt zich daarbij op als het boekhoudkantoor met advies op maat. "Wij zien onszelf als de huisarts van de kmo's," zegt stichter zaakvoerder Kurt Vannieuwenhuysen.