5 Jaar Lindner Hotel Antwerpen

HR

Het Lindner Hotel & City Lounge viert midden in de beroemde Antwerpse diamantwijk dit jaar zijn vijfde verjaardag in Antwerpen, onder leiding van directeur Peter Nuiten. De van oorsprong Duitse, familiale hotelketen is ook in Antwerpen een ongedwongen viersterrenverblijf. Met 173 moderne, elegante en gezellige rookvrije kamers en suites behoort het tot de top van de verblijfsgelegenheden in Antwerpen.

Peter Nuiten: “Wij hebben een uitgebreid internationaal cliënteel dat graag naar Antwerpen blijkt te komen. Vanuit Europa levert Nederland en Duitsland het grootste aantal gasten op. De gasten zijn in de voorbije vijf jaar kritischer geworden en zeer servicebewust. Zij kunnen vergelijken met wat hen elders aangeboden wordt en wij houden daarmee constructief rekening. Gasten willen vooral een steeds hogere servicegraad. En meer dan in het verleden zijn onze bezoekers vandaag op zoek naar “beleving”, ze willen zoveel mogelijk meemaken en dan zitten ze bij ons, in Antwerpen, wel zeer goed. Antwerpen ligt zowel bij de zakelijke als toeristische reizigers goed in de markt.”

Zijn klanten trouw? Keren gasten meermaals terug?

Peter Nuiten: “Jazeker, vooral zakelijke klanten en in mindere mate de leisure klanten. De loyaliteit in business is groter dan bij de toeristische klanten. We trachten het de klanten ook altijd bijzonder naar de zin te maken. We maken veelvuldig gebruik van de technologische innovaties die we de klanten kunnen aanbieden op het vlak van communicatie bijvoorbeeld. Dat is een absolute meerwaarde voor onze zakelijke gasten en dat delen zij ons ook mee. We volgen de technologische evolutie echt op de voet en hebben behoorlijk wat expertise opgebouwd op dat vlak. We streven echt naar een A-locatie voor ons hotel en we vernemen van de klanten dat zij dit ook merken. Sedert 2009 blijven wij een groei noteren van 60 tot 74 procent.”

Het Lindner Hotel doet inspanningen om het Antwerps bedrijfsleven te stimuleren, o.a. door de “Lindner Thursday”, een inmiddels gekend en gewaardeerd initiatief waarbij éénmaal per kwartaal de zakelijke relaties van het hotel worden uitgenodigd en een geanimeerde netwerkavond aangeboden krijgen.

Wie op de hoogte wil blijven van de activiteiten die het Lindner Hotel regelmatig organiseert, kan zich met zijn coördinaten aanmelden bij : peter.nuiten@lindnerhotels.be

Info: www.lindnerhotels.be

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven