Cadeautjes bij het jaareinde

HR

De feestdagen komen eraan en dus ook de jaarlijks terugkerende vragen: "Wat koop ik dit jaar om mee uit te pakken op het feest van Sinterklaas, kerst of nieuwjaar? En waarmee scoor ik het best bij mijn klanten en leveranciers en bij mijn personeel?"

In de eigen familiekring zorg je zonder twijfel voor stralende gezichten met tickets voor een familieshow. Maar waarom het plezier beperkt houden? Ook bij klanten en leveranciers of bij je personeel oogst je succes wanneer je hen samen met hun kinderen uitnodigt op een familiespektakel.

De Sportpaleis Group maakt het je graag makkelijk en stelt je enkele niet te missen familieshows in 2017 voor. 'Frozen' van Disney on Ice, 'Cinema of Dreams' van het paardenspektakel Apassionata, Harry Potter in Concert, K3 of Cirque du Soleil (zie hiernaast)... ze zorgen allemaal voor onvergetelijke momenten die lang bij zullen blijven en waarover nog lang nagepraat zal worden. Deze evenementen zijn dan ook ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar dé succesvolle relatiemarketingactiviteit of hét geslaagde personeelsuitje.

De Sportpaleis Group wenst je een mooi jaareinde! En heel veel leuke cadeaus!

Dankzij de VIP-arrangementen van de Sportpaleis Group organiseer je een succesvol en vlot verlopend evenement. Zet je een relatiemarketingactiviteit op, dan is het bovendien mooi meegenomen dat je de btw op hapjes en drankjes voor 100% als reclamekosten kan aftrekken. Voor de fiscus zijn de cateringkosten voor 50% als receptiekosten aftrekbaar, maar geef je jouw relatiemarketingactiviteit een duidelijk publicitair karakter, dan zijn die kosten zelfs voor 100 % als publiciteitskosten aftrekbaar. Voorwaarde hierbij is dus wel dat voldoende duidelijk blijkt dat de activiteit past binnen een reclamecampagne van je bedrijf en dat je het verkoopbevorderend karakter ervan kan aantonen.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?