En hoe vindt u geschikt personeel?

HR

Personeel aanwerven of zorgen dat het werk gedaan wordt?

De beslissing om personeel bij aan te werven is vaak het resultaat van een lang proces. Je moet al sinds enige tijd structureel onderbemand zijn om er zeker van te zijn dat je genoeg werk hebt voor die bijkomende aanwerving. In een kmo is de impact van een aanwerving bovendien erg groot. Projectsourcing is een minder bekende maar een flexibele manier om werkkrachten of externe specialisten in te schakelen in uw bedrijf. Het is een oplossing voor korte, middellange of onbepaalde tijd.

Projectsourcing: een interessant alternatief!

Projectmedewerkers van een projectsourcingskantoor hebben een volwaardig arbeidscontract van bepaalde of onbepaalde duur. Ze krijgen begeleiding en opleiding en hebben niet het gevoel van de ene op de andere dag zonder werk te vallen. Er zijn duidelijke afspraken over de te verrichten taken en bij het einde van het projectwerk zit u als kmo’er niet met vervelende ontslaggesprekken.

Geen dure consultants, wel ervaren personeel

De inzet van externen in uw onderneming voor een welomschreven opdrachten geeft een bedrijf onmiddellijk, dus niet na langdurige of dure opleiding toegevoegde waarde en bijkomende know-how. Laat bekwaam personeel (ook 50plussers!) via projectsourcing de weg vinden, niet alleen naar de poort van grote ondernemingen maar ook naar de deur van uw kmo!

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?