Furbo-Leaderboard_Updated.gif
Furbo teambuildings en strategieweekends in Portugal

Furbo haalt het beste paard van stal: koppel het aangename aan het nuttige in Furbo Portugal

Ellen en Ronald leggen op dit moment de laatste hand aan hun Portugese pareltje. Tussen een gevarieerd gamma aan trainingen en diensten lijkt het huis onder de zuiderse zon een beetje een vreemde eend in de bijt, maar een lelijk eendje is het geenszins!

De nieuwe locatie is trouwens misschien een beetje verder gelegen, maar geenszins vergezocht: met een trio troeven wil Furbo haar klanten een nog diversere dienstverlening aanbieden.

Portugees professioneel potentieel verzilveren met onmisbare opleidingen

Portugezen zijn graag geziene gasten op de West-Europese arbeidsmarkt: ze zijn technisch zeer onderlegd en leveren doorgaans goed werk. Ook op Belgische bodem doen bedrijven in de bouw of de haven met grote graagte een beroep op Portugese professionals, op voorwaarde dat ze in het bezit zijn van een VCA-certificaat na een veelzijdige veiligheidstraining.

Furbo heeft expertise en ervaring in het aanbieden van deze opleidingen, maar diezelfde ervaring leerde hen dat heel wat kandidaten verdrinken in een ‘buitenlands bad’: tijdens een opleiding op Belgische bodem blijken de verleidingen te groot en de slaagkansen daardoor helaas te klein. Furbo verandert nu het geweer van schouder en biedt de onmisbare opleidingen aan vanuit hun Portugese pied-à-terre.

Buitenlandse ‘bedrijvigheid’ tijdens teambuildings en strategieweekends in Portugal

Met een grondige specialisatie in HR, kent Furbo de interne keuken van Belgische bedrijven. En zoals alle specialisten in de keuken weten: verandering van spijs doet eten! Het huis in Portugal leent zich uitstekend voor een zonnige én zinnige zakentrip, met een mooie mix tussen zakelijke prioriteit en veelzijdige vrije tijd.

De regio leent zich uitstekend tot sportieve challenges en biedt ook een waaier aan culturele kwaliteiten. Furbo Portugal is een leuke en luxueuze locatie voor een teambuilding of een strategieweekend. Of wat gedacht van een opleiding in een sfeervolle setting? Ellen en Ronald delen met plezier hun expertise én hun aantrekkelijke accommodatie.

De boog kan niet altijd gespannen staan: een prachtige plek om er even tussenuit te gaan

En uiteraard is échte vakantie dé tevredenheidsgarantie. Het huis is de plek om beroepsmatige besognes even achter te laten en van het leven te genieten en bij te praten. U laat de Belgische zorgen even voor wat ze zijn, maar de normen neemt u uiteraard mee: door bij de inrichting alles in een stijlvol Belgisch jasje te gieten, garanderen we dat u in alle comfort van het prachtige Portugal kan genieten.

Wil je meer informatie over Furbo Portugal en de Furbo-opleidingen? Vul het formulier hieronder in.

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Furbo

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Furbo
  • James Ensorlaan 47
    2630 Aartselaar
  • +32 (0)3 470 28 28

Ook interessant

Interessante bedrijven