Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Gezellig EK voetbal kijken in de ‘EK voetbal-cave’ van Antwerp Amusement Center

Antwerp Amusement Center tovert zijn karaokeruimte tijdens het EK voetbal om tot een gezellige ‘voetbal-cave’ waar je met een bubbel tot 10 voetbalfanaten naar de matchen kan kijken. Je huurt de ruimte af voor de duur van de wedstrijd. In de prijs (199 euro per match) zijn 2 bakken bier (of andere drankjes) en een snackschotel tijdens de pauze inbegrepen.

Reserveer snel je plek. De 10 eerste mensen die de ‘voetbal-cave’ reserveren met vermelding ‘KMOinsider’, krijgen er gratis een race sessie op het E-kart parcours bij om de adrenaline al op te pompen voor de match.

Tal van leuke events voor (bedrijfs)bubbels

Het Antwerp Amusement Center, gekend voor zijn bowling banen (Antwerp Bowling) en zijn multilevel E-kart circuit (AB E-karting), biedt heel wat entertainment mogelijkheden voor bubbels:

· Kill the Virus in de Escape room

De escape bus werd tijdens de lockdown omgebouwd tot een illegaal labo waar professoren Markus Van Bramst, Stefke Van der Klucht en Rika Mouch onder de radar aan een eigen vaccin werken,… Vorm jij samen met je vrienden of je werknemers het team dat het virus echt uitroeit?

Ook interessant voor HR-managers

Een sessie in de escape room is ook interessant voor HR-managers. Zij kunnen de medewerkers van het bedrijf op een andere manier leren kennen, of zien hoe sollicitanten in bepaalde situaties reageren. De bus biedt ook mogelijkheid tot sponsoring waarmee je én geniet van een escape sessie én je (bedrijfs)naam aan de escape room verbindt.

· Private karaoke bar

Zingen, het heeft een positieve invloed op onze mentale en fysieke gezondheid. In de private karaoke bar kan je samen met je gezelschap uit volle borst je populaire songs meezingen of -brullen.

Lees verder onder de foto


Ook interessant als private meeting room

De karaokeruimte met groot scherm is tevens perfect geschikt voor een vergadering, meeting, productvoorstelling, brainstormsessie,… Voor grote evenementen kan je het hele Amusement Center afhuren. Je hebt dan plaats voor 800 personen (inclusief cocktailbar, DJ,...).

· Bowlen en e-karten

Nieuw aan een avondje bowlen of enkele manches e-karten is dat je aan je online boeking een ’Gamification’ kan koppelen om zo een (ludieke) competitie tussen je vrienden of collega’s te organiseren. Wie de minste punten sprokkelt, wast de auto van de baas, bijvoorbeeld, of wie de eerste plaats behaalt, gaat met een flesje wijn of een ander cadeau naar huis.

Het is mogelijk deze competitie over meerdere weken te laten lopen en kleine bubbels gedurende opeenvolgende sessies coronaveilig tegen elkaar laten strijden.

Betalen met cryptomunten

Het Antwerp Amusement Center aanvaardt binnenkort ook cryptomunten als betaling. Er komt een automaat waar je euro’s kan omwisselen in cryptovaluta.

Smullen van ribbekes, bowlburgers,… & steengrill

Het Antwerp Amusement Center verzorgt ook interessante culinaire formules. De ribbekes blijven de signature dish, gekend tot ver in de omtrek. Daarnaast zijn er ook de gekende bowlburgers, de populaire steengrill,…

Nieuw is het concept ‘Have a ball, no strike, no glory’: lekkere gehaktballetjes, bereid op verschillende wijzen: op zijn Luiks, à la bowlingaise, als bowl-au-vent of met seldersaus, met pasta en met puree.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Antwerp Bowling

Meer weten?

Antwerp Bowling E-karting

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Antwerp Bowling

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials