Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Hét Furbo fundament: (h)echt Furbo team als menselijke motor

In een opleidingsmarkt die bevolkt wordt door grotere groepen, ontpopte Furbo zich als onafhankelijke onderneming tot gevestigde waarde. Ronald Franck en Ellen Pensaert doen hun functie als ‘bestuurder’ eer aan en zetten de koers uit. Het Furbo team garandeert als menselijke motor dat het bedrijf op volle toeren draait. Ronald en Ellen vertellen enthousiast over een equipe waarop dat woord ook van toepassing is.

Talloze troeven voor de klant: het flexibele Furbo team als rechterhand

Ellen en Ronald zijn maar wat blij dat ze kunnen rekenen op bevlogen medewerkers in tijden waarin de War for Talent heviger dan ooit woedt.
“Bij Furbo hebben we het geluk om te kunnen rekenen op een passionele en polyvalente ploeg die met kennis van zaken echt het verschil kan maken. Uiteraard zijn kennis en kunde essentieel om kwalitatieve opleidingen te kunnen aanbieden. We onderscheiden ons als team echt omdat we niet alleen over bedreven maar ook gedreven medewerkers beschikken. Van de administratieve medewerker over de lesgever tot de hoofdinstructeur: iedereen doet zijn job goed én graag! Met een mix van kwaliteit, flexibiliteit en dienstbaarheid kan het Furbo team de klant optimaal ondersteunen en ontzorgen.”

Voor elkaar ‘door het vuur’: veel meer dan uur-factuur

“Het Furbo team neemt het ‘practice what you preach—principe erg ter harte. In veiligheidsopleidingen zijn zaken als oplossingsgericht denken, flexibel schakelen in moeilijke situaties én rugdekking geven essentieel. Met een vergelijkbare visie gaan onze medewerkers aan de slag. De kracht van een compacte crew bestaat erin dat de professionele ‘ploegmaten’ elkaar ook echt kennen, professioneel pushen en uitdagen om er als ploeg het beste van te maken. In onderling overleg nemen ze initiatieven om de werking te optimaliseren. Zin voor verantwoordelijkheid en persoonlijke affiniteit zorgen ervoor dat de medewerkers van het Furbo team ook echt voor elkaar in de bres springen bij ziekte of persoonlijke problemen.”

Een bedrijf dat bloeit omdat elke medewerker groeit: de duurzame dynamiek van het Furbo team

“Furbo biedt opleidingen aan voor sectoren waar evoluties en revoluties elkaar in sneltreintempo opvolgen. Het spreekt voor zich dat wij als bedrijf die veranderingen op de voet volgen en dat we onze medewerkers alle kansen geven om hun vaardigheden te vergroten. Die optimale ontplooiing zorgt voor persoonlijke groei en professionele polyvalentie, die het team ten goede komen. Het sterke team zorgt voor een brede en betrouwbare basis met zin voor initiatief: het zijn vaak de teamleden zelf die met voorstellen komen om te optimaliseren of te innoveren. En zo is die persoonlijke én teamgebonden groei de motor van onze ‘bedrijvige’ bloei.”

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Furbo

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Furbo
  • James Ensorlaan 47
    2630 Aartselaar
  • +32 (0)3 470 28 28

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials