Incentive travel, enkel voor de grote kmo?

HR

Reeds meer dan 10 jaar gaat Jan De Ridder op zoek naar nieuwe en andere bestemmingen. Immers, de Incentive op zich dient de mogelijke deelnemer zodanig te exciteren dat hij er alles zal aan doen om te kunnen deelnemen…  Klassieke of voor de hand liggende bestemmingen zijn voor de deelnemer eenvoudig bereikbaar via internet of het lokale reisbureau en zorgen niet meer voor de nodige ‘spanning’.   Zo brengt the Boosting Company gasten naar Siberïe (en ook terug …) , en Mongolië doch ook kortbij naar Slovenië, Albanië, Litouwen en Letland enz.  Uiteraard worden ook Afrika en Centraal – en Zuid-Amerika niet vergeten.

Het Salesboosting internet beheerssysteem (exclusief ontwikkeld door The Boosting Company), zorgt voor extra motivatie bij de deelnemer en biedt een fiscaal vriendelijke oplossing.

Echter, wij ondervinden meer en meer een nieuwe trend in reizen.  De moderne en bewuste zakenman, wil graag eenzelfde ‘incentive’ behandeling wanneer hij met zijn partner of gezin reist.  Hij wil niet staan wachten in de lobby van het hotel tot het excursie busje hem oppikt, nadien nog enkele andere hotels aandoet om vervolgens in groep aan de excursie te beginnen.  Hij wil een persoonlijke behandeling, stijlvol en luxueus.  The Boosting Company ontwikkelt meer en meer kleine ‘incentive vakanties’ voor individuelen, weg van de tour operator brochures en het gemiddelde…  Andere bestemmingen, persoonlijke behandeling in hotels, activiteiten, transfers ed.   Dit lijkt allemaal erg duur doch door de jarenlange relatieopbouw beschikt The Boosting Company over een enorm netwerk van lokale partners, die garant staan voor de perfecte uitvoering van hun diensten en dit dikwijls aan bevoorrechte tarieven.  Uiteraard zijn periode en beschikbaarheid bepalend voor de tariefstelling.  Alle partners  werken sinds lange tijd samen met Jan De Ridder waardoor The Boosting Company garant staat voor de perfecte uitvoering van de gevraagde service. 

Aarzel niet om ons te contacteren voor je volgende uitstap.  We noemen ons niet voor niets ‘hot spot hunters’. je zal verrast zijn van de andere en persoonlijke aanpak.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?