Furbo-Leaderboard_Updated.gif

AB E-karting: elektrisch en ecologisch karten in het groen

Antwerp Bowling breidt uit met een heus indoor e-kartingcircuit! Je racet er over een multilevel parcours met elektrische karts die geen CO2 uitstoten en fluisterstil rijden. Een ecologisch raceconcept dus, en dat in een oude industriehal die in een groen jasje gestopt wordt. Letterlijk en figuurlijk. Lees hier alles over deze milieubewuste manier van karten: ideaal voor je volgende groene bedrijfsevent!

Elektrische karts met innovatieve batterijtechnologie

De karts bij AB e-karting werken niet op gas of benzine, maar op batterijen. Het bijzondere aan de lithium-ionbatterijen van fabrikant RIMO Germany is dat de batterijcellen afzonderlijk vervangbaar zijn. Elke batterij is onderhevig aan slijtage, maar bij deze batterijen kun je gewoon een versleten cel vervangen, zonder dat je de volledige batterij moet weggooien. De e-karts zelf zijn bijzonder stevig en duurzaam, waardoor een lange levensduur verzekerd is. Op die manier verkleint AB E-karting de elektronische afvalberg.

Groene stroom

Uiteraard is een elektrisch voertuig maar zo groen als de stroom waarmee de batterijen opgeladen worden. Ook daar heeft Filip Meeus van Antwerp Bowling en AB E-karting aan gedacht. De stroomgenerator voor de batterijen werkt namelijk op biopropaan. Dat is geen fossiel gas, maar een dat is opgewekt uit natuurlijke afvalstoffen. Zo laadt AB E-karting de batterijen bijna zonder uitstoot op.

Racen in een park

De aankleding van de oude, industriële hal waar de e-karting gevestigd is, weerspiegelt de groene ambities van AB E-karting. Het hele interieur is ingericht volgens het concept ‘nature takes over’: gras, bomen en planten hebben zich opnieuw een weg naar binnen gebaand. Dankzij kunstgras op de vloer en tal van planten krijg je het gevoel dat je in een park racet. Met dit themacircuit wil AB E-karting zich onderscheiden van andere parcours. Daarnaast is de hal ingericht met gerecycleerde of herbruikbare materialen

Wie op zoek is naar een ecologisch verantwoord bedrijfsevent, kan vanaf nu ook terecht bij AB E-karting. Je beleeft er al de sensaties van racen, maar zonder uitstoot en lawaai en met respect voor de planeet. Na een kartingsessie kun je de bowlingbaan op of proeven van de heerlijke gerechten in het restaurant. Een dag amusement onder één dak: wat wil je nog meer? Boek snel je bedrijfsuitstap of vraag meer informatie via het formulier hieronder!

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Antwerp Bowling

Meer weten?

Antwerp Bowling E-karting

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Antwerp Bowling

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials