Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Op zoek naar een spannend, actief en lekker bedrijfsevent voor iedereen?

Organiseer je een personeelsuitstap of een activiteit voor klanten? Dan weet je dat het niet eenvoudig is om met een originele en memorabele activiteit voor de dag te komen. Je wil het nuttige aan het aangename koppelen, maar welke venue heeft alles in huis voor meetings of seminaries én ontspannende activiteiten, inclusief overheerlijke keuken?

Meetings, teambuildings en bedrijfsevenementen in Antwerpen

Met een bedrijfsevent voor je medewerkers of klanten bij Antwerp Bowling en AB E-karting gooi je altijd een strike. Je vindt er uitgebreide faciliteiten voor een meeting, seminarie of productvoorstelling. Een spelletje bowling of kartingsessie is een leuke en originele teambuilding. In het restaurant geniet je van overheerlijke gerechten, aangepast aan ieders voorkeur, tijdens een brunch, lunch of diner. Kortom, er is alles voor een gevulde dag.

Het grote voordeel aan een evenement bij Antwerp Bowling is dat je alles onder één dak vindt. Er zijn geen verplaatsingen nodig, waardoor de sfeer en de groepsgeest niet onderbroken wordt. Er zijn tal van formules mogelijk: informeer gerust naar de opties!

  • Wie zijn medewerkers of klanten op een (ont)spannende namiddag of avond wil trakteren, kan kiezen voor een kartingsessie, gevolgd door een heerlijk diner, waarna jullie het tegen elkaar opnemen op de bowlingbaan.
  • Koppel je het nuttige graag aan het aangename, dan kun je in Antwerp Bowling je dag beginnen met een meeting, seminarie of productvoorstelling en een lichte lunch. Na het productieve gedeelte volgt de fun en ontspanning, met een e-kartingsessie, bowling games, een partij snooker of airhockey, of zelfs een spannende challenge in de Escape Bus. Vervolgens is het tijd voor een aperitief en een diner, waarbij je onder meer geniet van verse gerechten van de grill.

Een dag bij Antwerp Bowling is dus goed gevuld. Je doet er meer dan vergaderen en gezellig eten aan een tafel. Tijdens het bowlen, karten of in de gamezaal leer je elkaar op een andere manier kennen. Die ene stille collega kan plots een heus competitiebeest worden. In de Escape Bus zullen jullie als team moeten zoeken naar creatieve oplossingen: een ideale teambuilding! Al ervaringen leveren vast stof voor gesprekken aan tafel tijdens het diner.

Boek nu je bedrijfsevenet bij Antwerp Bowling en AB E-karting en geniet van een productieve en smakelijke dag vol sensatie en fun! Meer weten? Stel je vraag via het formulier hieronder!

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Antwerp Bowling

Meer weten?

Antwerp Bowling E-karting

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Antwerp Bowling

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials