Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Wie haalt de Gouden Spike 2019 binnen?

Incentives & Teambuilding

Wordt het Nafi Thiam of toch Cynthia Bolingo? Kevin Borlée, Jonathan Sacoor of Bashir Abdi? Op 16 november worden de Gouden Spikes,  de belangrijkste onderscheiding van de Belgische Atletiekbond, uitgereikt. Een prima kans om onze toppers in een ongedwongen sfeer te ontmoeten.

Met het WK in Doha vers in het geheugen zal het een spannende strijd worden. Grote blikvangers worden de Belgian Tornado’s (brons) en Belgian Cheetah’s (5de plaats) die op het afgelopen WK in Doha topprestaties neerzetten.

Bashir, Kevin, Isaac en Jonathan

De laureaten worden verkozen door atletiekbestuurders, nationale atletiektoppers en de atletiekpers. De kanshebbers bij de mannen zijn Bashir Abdi, Kévin Borlée, Isaac Kimeli en Jonathan Sacoor. Kevin mocht al drie keer de Gouden Spike afhalen, Jonathan twee keer. Wist je dat de laatste elf jaar er telkens minstens één Borlée in de erelijst stond, uitgezonderd het jaar 2014?

Kanshebbers bij de dames zijn onder andere Nafi Thiam (zilveren WK-medaille), Cynthia Bolingo Mbongo, Hanne Claes en Paulien Couckuyt. Inmiddels zit Nafi al aan 6 Gouden Spikes.

 

Alle genomineerden kan je op de Facebook-pagina bekijken.
De erelijst van de Gouden Spike kan je hier terugvinden.

Gouden Spike sponsoren?

Voor kmo’s zijn er diverse mogelijkheden om de Gouden Spike 2019 te sponsoren en zo hun bedrijf sportief in de kijker te zetten: uitreiking van de Gouden Spike, banner- en logovermelding op podium en fotopanelen, promotie via offline en online kanalen in aanwezigheid van de nationale, zowel audiovisuele als geschreven, pers. Filmpjes en interviews met laureaten en trainers kleuren de prijsuitreiking.

Praktisch

Gouden Spike: zaterdag 16 november 2019. Locatie: Stayen, Tiensesteenweg 168, Sint-Truiden. Na de ceremonie volgt er een receptie mét de atleten. Een ideale gelegenheid om met partners te komen netwerken.

Meer info over de sponsormogelijkheden? Mail naar goudenspikedor@gmail.com

ANTWERPBOWLING.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven