Furbo-Leaderboard_Updated.gif
Robine Martin, Dirk Verbeeck en Femke Lintelo - Bonache

Antwerps werving- en selectiekantoor verjongt en vervrouwelijkt

Interim & Rekrutering

Om haar 15-de verjaardag kracht bij te zetten kondigde het Antwerpse Bonache, actief in werving & selectie, een verjonging en vervrouwelijking aan in de top van het bedrijf. Medewerkers Robine Martin en Femke Lintelo worden medezaakvoerder en aandeelhouder, naast oprichter Dirk Verbeeck.

Bonache is een projectsourcingkantoor met voornamelijk opdrachten in aankoop, logistiek, industrie en technische administratie. Het is een grote speler in de projectsourcingmarkt in en rond de haven van Antwerpen. Sinds haar ontstaan in 2004 plaatste Bonache allerhande hoger technische en administratieve profielen bij meer dan 40 bedrijven. Vandaag telt Bonache 124 medewerkers, verspreid over een tiental klanten.

Vertrouwensband met klanten

Bonache gaat prat op de vertrouwensband die het opbouwt met haar klanten. Het kantoor bereikt dit onder andere door persoonlijkheidstests af te nemen om zeker te zijn dat er een goede 'match' is tussen bedrijf en medewerker, maar ook door de frequente en persoonlijke opvolging van de medewerkers op het project.  

Zo groeiden ook Robine Martin en Femke Lintelo door binnen Bonache. Samen hebben ze bijna 15 jaar ervaring binnen het bedrijf in verschillende rollen. Oprichter Dirk Verbeeck is tevreden met de nieuwe evolutie: "Ik ben zeer tevreden dat met mijn (vrouwelijke) collega’s Robine en Femke mijn visie op bedrijfs- en personeelsbeleid voortzetten."

Robine Martin heeft alvast zin in de uitdaging: "Bonache is voor mij altijd al een tweede thuis geweest. Ik kijk er naar uit om samen met deze extra familie aan onze toekomst te bouwen." Femke Lintelo vult aan: "Dirk geeft ons de ruimte en ondersteuning om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak. Samen met Robine ben ik helemaal klaar voor de toekomst."

Bonache aanwezig op lokale beurzen

Op donderdag 12 september 2019 staat Bonache op de Voet Aan Wal-beurs aan het Antwerpse Havenhuis. Woensdag 25 september kan je kennismaken met Bonache op de jobbeurs van Jobat in Berchem.

(op de foto v.l.n.r.: Robine Martin, Dirk Verbeeck en Femke Lintelo)

ACONCEPTINTERIM_Rectangle.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials