Leaderboard KMOinsider.jpg
Patrick Loncke, managing director bij Belfor Belgium

“Dankzij uitzendkrachten zijn we steeds snel ter plaatse”

Sponsored

Uitzendkrachten zijn voor veel bedrijven van erg groot belang. Het biedt flexibiliteit, kan zorgen voor de nodige continuïteit, enz. Ook Belfor Belgium zet hier geregeld op in. Zij kozen voor een duurzame samenwerking met een externe partner, waardoor ze vandaag zeer snel kunnen schakelen.

Belfor: schadegevallen en snelle aanwezigheid

Belfor Belgium is een specialist in sanerings- en herstelwerken na schade. Met meer dan 25 jaar ervaring zetten zij zich in bij particuliere, technische en industriële schades. Vanuit hun verschillende vestigingen staan ze voor een zeer snelle aanwezigheid ter plaatse, waar ook in België.

Patrick Loncke (Managing Director bij Belfor Belgium): “Na een ramp hebben getroffenen slechts één grote wens: alles moet terug worden zoals vroeger en liefst zo snel mogelijk. Als toonaangevend saneringsbedrijf zorgen wij ervoor dat huizen weer bewoonbaar zijn, machines weer produceren, elektrische installaties weer draaien en het leven gewoon weer zijn gang gaat.”

De uitzenduitdagingen van Belfor

Schades zijn onvoorspelbaar en nooit gepland. Zo behandelen ze bij Belfor o.a. 2.000 particuliere schades per jaar. Dit vergt een zeer grote flexibiliteit. Op een snelle manier kunnen schakelen op vlak van personeel is dan ook van primordiaal belang.

Onze ervaringen zijn zeer positief. A Concept Interim is de hofleverancier op vlak van uitzendkrachten, waarbij flexibiliteit en bereikbaarheid hoog in het vaandel wordt gedragen.

Patrick Loncke: “Onze 24u/24 en 7d/7 bereikbaarheid worden wekelijks op de proef gesteld. Het is voor ons dan ook essentieel te kunnen rekenen op een betrouwbare en flexibele HR-partner. Hier biedt A Concept Interim ons een zeer sterke oplossing.”

Interimkantoor regelt alle contracten

Sinds de oprichting van A Concept Interim in 2011 mag Belfor zich bij de allereerste klanten rekenen. De logistiek verantwoordelijke van Belfor vraagt uitzendkrachten aan bij de uitzendconsulent, waarna deze de contracten regelt en zorgt dat de medewerkers tijdig op de afgesproken locatie zijn.

Patrick Loncke: “De pre-definitieve planning is er steeds tegen de vooravond van elke prestatiedag. Daags nadien worden de prestaties door Belfor doorgeven aan A Concept Interim, waarna deze worden gecontroleerd en ingelezen voor de loonverwerking.”

Wat het hen oplevert: meteen actie na een schade

Patrick Loncke: “Onze ervaringen zijn zeer positief. A Concept Interim is de hofleverancier op vlak van uitzendkrachten, waarbij flexibiliteit en bereikbaarheid hoog in het vaandel wordt gedragen. De correcte administratieve afhandeling is een bijkomende plus.”

Patrick Loncke: “Dankzij deze samenwerking zijn we in de meeste gevallen in staat om binnen de 24 tot 48u na een schade de eerste schadebeperkende maatregelen te treffen.”

A Concept Interim

A Concept Interim staat voor een conceptuele en persoonlijke aanpak voor bedrijven en uitzendkrachten: informatie, screening, opleiding, training, werkkledij, transport van interimkrachten, enz.

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in.

Lees ook:

 

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven