Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Deze riggers verplaatsen zelfs de zwaarste lasten

Een rigger-monteur monteert en demonteert, vervangt en verplaatst allerhande zware lasten door ze veilig te bevestigen aan een kraan of takel. Ook A Concept Interim levert riggers-monteurs aan bedrijven. Het interimkantoor onderscheidt zich ook in deze afdeling met haar conceptuele aanpak, die zorgt voor hechte teams van zorgvuldig geselecteerde en opgeleide riggers-monteurs. Marc Braeckmans, oprichter van A Concept Interim, licht zijn aanpak toe.

Opgeleide riggers

“Het begint bij ons bij een zorgvuldige screening en selectie van kandidaten met potentieel. Vervolgens vormen we teams en zorgen we voor een doorgedreven opleiding. De riggers die wij aanleveren, vind je namelijk niet als dusdanig op de markt. Sommige kandidaten hebben al kennis van montage of flenzen, maar hebben nog geen complete ervaring en niet alle attesten. Vandaar dat wij dus opleiding voorzien,” vertelt Marc.

Topteams in je bedrijf

“Na de opleiding moeten kandidaten uiteraard de praktijk leren kennen. Daarvoor hebben we een systeem opgezet met peter- en meterschap bij klanten. Kandidaten werken samen met ervaren mensen aan opdrachten die gaandeweg moeilijker worden. Na een paar maanden hebben we dan een volleerd team,” vult Dominique Thoelen, verantwoordelijke van de afdeling, aan.

Zo’n team riggers komt bij jou op je bedrijf toe, uitgerust met de juiste kledij en beschermingsmiddelen. Consulent Yoko Cleiren: “Doordat ze ervaring hebben en hun job kennen, haal je een topteam in huis. Het zijn geen beginners meer.”

Voordeel voor klant en kandidaat

Aan de persoonlijke, conceptuele aanpak van A Concept Interim zijn tal van voordelen verbonden. Niet alleen voor de klant, die uitstekende medewerkers en 24/7 service krijgt, maar ook voor de kandidaten zelf. Marc legt uit: “De meeste bedrijven kiezen voor een samenwerking op langere termijn. Dat is ook goed voor de kandidaten. Ze hebben lange periodes van werkzekerheid en kunnen ook langere rustperiodes nemen. Wanneer ze hun job goed doen, is er altijd werk.”

“Bovendien behandelen we onze riggers-monteurs goed. We bevorderen de teamvorming en investeren veel geld en energie in opleidingen. We zijn ook altijd aanwezig op werven en starten nieuwe werven mee op. We kijken ter plaatse hoe het gesteld is met de veiligheid en gezondheid op de werf. Zijn er faciliteiten om te douchen en je om te kleden? Hoe zit het met de hygiëne? Is er een eetgelegenheid? Een ruimte om even te pauzeren? Wij willen echt een team zijn. In dat geval kun je niet alleen op je bureau zitten, maar moet je ook met veiligheidsschoenen, helm en overall op de werf staan. Inschatten wat onze uitzendkrachten moeten doen, is moeilijker dan het theoretische en administratieve werk van de interimsector.”

Ben je op zoek naar ervaren riggers-monteurs die zelfs de lastigste klus klaren? De teams en consultants van A Concept Interim staan al klaar om te zorgen voor een oplossing volledig op maat van je bedrijf. Neem meteen contact op of stel je vraag rechtstreeks via het formulier hieronder!

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en A Concept Interim

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • A Concept Interim

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Effectis

  • 3w

    3W

  • Horecaforces

Bekijk de socials