Furbo-Leaderboard_Updated.gif
Sophie en Jan van Gosselin group werken samen met A Concept interim

Flexibele dienstverlening en snel schakelen dankzij tijdelijke werkkrachten

Gosselin is een grote Belgische groep die gespecialiseerd is in logistiek en wereldwijde verhuizingen. Om flexibel te kunnen inspelen op soms dringende vragen van klanten, doen ze een beroep op uitzendkrachten van A Concept Interim.

Sophie Noë, HR business partner, en Jan Hooyberghs, Junior operations manager, leggen uit wat Gosselin doet en hoe de samenwerking met A Concept Interim verloopt. “Op het vlak van logistiek is het bedrijf een one-stop shop,” legt Jan uit. Gosselin zorgt voor laden en lossen, stockage, expeditie, forwarding en voor- en natransport. De logistieke afdeling van Gosselin behandelt een grote variëteit aan consumentengoederen, maar net zozeer grote industriële machines en rollend materiaal. De focus van ons bedrijf ligt op het ontzorgen van onze klanten en het bieden van een totaaloplossing voor hun supply chain. “Onze verhuisafdeling is dan weer gespecialiseerd in wereldwijde verhuizingen. We verhuizen zowel privépersonen, diplomaten als expats van bedrijven, maar ook het Amerikaans leger is een grote klant,” vult Sophie aan.

Gosselin Sophie Noe

Snel schakelen met de juiste tijdelijke werkkrachten

In een groot logistiek bedrijf dat zoveel goederen behandelt en klanten een grote mate van flexibiliteit wil bieden, zijn er geregeld handen te kort. “Als dienstverlener zijn we afhankelijk van de planning van onze klanten. Als er plots grote vraag is, moeten we snel kunnen schakelen naar een groter personeelsbestand. Dan doen we een beroep op A Concept,” vertelt Jan. “Ze leveren snel goede werkkrachten voor zeer uiteenlopende taken.”

Doorgedreven kennis van het bedrijf

Een groot voordeel is dat A Concept het bedrijf goed kent: “We hebben drie contactpersonen die ons door en door kennen en al jaren voor ons werken. Ze komen regelmatig langs om voeling te houden met de verschillende activiteiten van het bedrijf, zodat ze de gevraagde profielen goed kunnen inschatten: vorkliftchauffeurs, kuipers, houtbewerkers, terminal handlers …” luidt het. Elke site heeft zijn eigen profielen nodig, want een pallet tillen is iets anders dan een container lossen.

Kwaliteitsvolle interim

Interimkrachten krijgen infosessies en een interne opleiding bij A Concept, zodat ze voorbereid zijn op de job en weten waaraan ze beginnen. Op die manier leveren ze gemotiveerde en kwaliteitsvolle werknemers aan, en dat ervaren Sophie en Jan ook zo. Interimarissen die lang aan de slag zijn, maken bovendien kans op een vast contract.

Totaalconcept

A Concept staat voor een conceptuele aanpak en biedt dan ook een totaalpakket. De werknemers zijn niet alleen opgeleid en kregen op voorhand uitgebreide informatie over het bedrijf, ze hebben ook de nodige gepersonaliseerde veiligheidsmaterialen mee. “In een magazijn of op een terminal is veiligheid van uitermate groot belang,” vertelt Jan. “A Concept zorgt voor veiligheidsschoenen, fluovestjes en winterkleding en nog veel meer.”

Duurzame samenwerking

Sophie en Jan zijn zeer tevreden over A Concept. De samenwerking verloopt erg professioneel. A Concept zorgt voor kwalitatieve oplossingen wanneer ze nodig zijn. De lange samenwerking is een absolute meerwaarde. “Het is belangrijk dat een interimkantoor je bedrijf goed kent,” vertelt Sophie, “dus onze duurzame samenwerking blijft lopen en zal nog uitbreiden.” Zo nam Gosselin onlangs twee bedienden aan via A-Office. A Concept zorgt er bovendien steeds voor dat de mensen die ze tewerkstellen, uit de buurt komen. “Zo is het woon-werkverkeer op de drukke Belgische wegen alvast geen struikelblok,” vult Jan aan.

Ook op zoek naar tijdelijke werkkrachten voor je bedrijf? Schakel vandaag nog A Concept in. Vanuit hun persoonlijke en conceptuele aanpak zorgen zij ervoor dat het werk gedaan wordt!

Lees ook:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en A Concept Interim

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • A Concept Interim

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials