Furbo-Leaderboard_Updated.gif
Synergie rekrutering

Synergie Belgium opent nieuwe bediendekantoren

Interim & Rekrutering

Interimspecialist Synergie Belgium voegt 3 nieuwe bediendekantoren (Careers-kantoren) aan zijn netwerk toe. Vanuit de bestaande interimkantoren in Brugge, Luik en Mechelen rekruteert Synergie nu ook op bediendeprofielen.

Het stijgende aantal vacatures voor bedienden maakte het voor Synergie noodzakelijk om de activiteiten voor arbeiders en bedienden op te splitsen vanaf 2019. Op die manier kunnen de bestaande interimkantoren zich opnieuw focussen op de werving van arbeidersprofielen. Een team van ervaren consultants gaat in elk Careers-kantoor aan de slag om zich te focussen op de lokale bediendemarkt.

In lijn met de tendensen op de interimmarkt

“De keuze om 3 nieuwe Careers-kantoren te openen, sluit aan bij de strategie om van Synergie Careers een sterk merk te maken. In plaats van voortdurend nieuwe diensten te lanceren, kijken we kritisch naar ons huidige aanbod en de tendensen op de arbeidsmarkt. Enkel op die manier kunnen we solide diensten aanbieden die door jarenlange ‘trial and error’ bestand zijn tegen toekomstige uitdagingen,” aldus Jorge Stukkens, verantwoordelijke voor het Careers-netwerk binnen Synergie Belgium.

Belangrijke speler in de rekuteringsmarkt

Synergie en haar divisies maken deel uit van de multinationale groep Synergie, specialist in personeelsbeleid en -advies, uitzendarbeid en rekrutering & selectie. Synergie werd in 1969 opgericht in het Franse Nantes. Vandaag is de groep in 16 landen een belangrijke speler op de rekruteringsmarkt. In de 710 Synergie-vestigingen werken zo'n 3700 mensen die 70.000 uitzendkrachten aan het werk zetten. Daarmee is Synergie nummer 5 in Europa en nummer 1 op de Franse uitzendmarkt.

Lees meer over de interimsector

ACONCEPTINTERIM_Rectangle.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Horecaforces

  • Ufinity

  • 3w

    3W

Bekijk de socials