Furbo-Leaderboard_Updated.gif
Conceptuele interim

Wat betekent conceptuele interim voor jouw bedrijf?

Een piek in werk? Ziekte? Een evenement waarvoor je obers nodig hebt? Ieder bedrijf heeft nood aan tijdelijke werkkrachten om bepaalde zaken te kunnen opvangen.

Er zijn heel wat interimkantoren die je snel een al dan niet geschikte kandidaat voor de job kunnen aanbieden. Je kan ook gaan voor een speler die zich onderscheidt met een bredere aanpak op maat en die je zoveel mogelijk ontzorgt. Marc Braeckmans, zaakvoerder van A Concept Interim, geeft meer toelichting over zijn visie op conceptuele interim en staat stil bij de voordelen voor jouw bedrijf.

Een totaalconcept voor interim

In plaats van gewoon een uitzendkracht aan te leveren, zorgt A Concept Interim ervoor dat het werk bij jou effectief gedaan wordt. Dat doen ze door een volledige omkadering te bieden: van de screening van kandidaten en het organiseren van infosessies over je bedrijf, tot opleiding en training van werkkrachten. Maar ze zorgen ook voor passende, uniforme werkkledij, werfketen, of transport en accommodatie van interimkrachten, zelfs in en naar het buitenland. Zo heb jij een minimum aan zorgen over je interimaris.

Selectie en opleiding van de juiste tijdelijke werkkracht

A Concept zorgt steeds voor interimkrachten die gemotiveerd zijn voor de job en die goed opgeleid zijn. Het kantoor screent zijn kandidaten grondig en nodigt hen uit op een infosessie waarop ze kennis kunnen maken met de concrete jobinhoud. Na de selectie van de kandidaten volgen specifieke trainingen of productopleidingen voor de functie. Tijdens het hele selectieproces kan A Concept duidelijk zien wie het best geschikt is voor de opdracht. Zo ben jij zeker dat je interimkracht met ‘goesting’, de juiste attitude en kennis van zaken bij je aankomt.

Voordelen voor je bedrijf

Dankzij deze aanpak heeft A Concept een ruime poule aan werkkrachten opgebouwd die zijn opgeleid in zeer diverse sectoren. Wanneer je met hen in zee gaat, ben je dus zeker van kwaliteit. Wanneer je op lange termijn met hen werkt, bouwen het kantoor en de interimarissen ruime ervaring op in en met je bedrijf. Dat betekent dat je zeer snel rendement uit je tijdelijke krachten haalt. Bovendien neemt A Concept Interim veel werk uit je handen: payroll-administratie, planning, aangepaste werkkledij, veiligheids- en beschermingsmateriaal, transport van de werkkrachten …

Ook voor de interimkrachten heeft de conceptuele aanpak voordelen. Het is een aanpak op mensenmaat die hen begeleidt naar de job die ze echt willen doen. Ze krijgen goede opleidingen en bijscholingen en bouwen nuttige ervaring op. A Concept Interim plant hen optimaal in over verschillende bedrijven, waardoor ze werkzekerheid hebben.

Overtuigd van de meerwaarde van conceptuele interim? Deel je noden en zet ook in jouw bedrijf de krachten van A Concept Interim aan het werk. Bezoek de website of vul het formulier hieronder in.

Lees ook:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en A Concept Interim

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • A Concept Interim

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Effectis

  • 3w

    3W

  • Ufinity

Bekijk de socials