Interimkantoor kan uw bedrijf aantrekkelijk maken!

HR

Gratis “employer branding” via lokaal interimkantoor

Grote bedrijven spenderen via uitgekiende campagnes veel geld aan zogenaamde “employer branding”: het imago van je bedrijf zo sturen dat je een aantrekkelijke werkgever wordt. Kmo’s kunnen echter zonder grote budgetten even slim en succesvol te werk gaan. Via de persoonlijke ‘reclame’ door een kmo-gericht uitzendkantoor bijvoorbeeld. Want als u als kmo uw sterke punten op een rij zet en deze duidelijk overbrengt aan een interimkantoor dat met u meedenkt, dan heeft u een partner die gratis uw imago op een goede manier zal uitdragen bij potentiële werknemers - daar waar u dat wenst: in de buurt van uw bedrijf.

Kmo’s houden goed stand in de crisis

Eén van de troeven die kmo’s hebben is de relatief hoge werkzekerheid. Veel kmo’s hebben de crisis financieel wel gevoeld. Maar in kmo’s staan de zaakvoerders dicht bij hun personeel waardoor ontslag niet bovenaan de lijst met crisismaatregelen staat. Die grote ontslaggolven zijn er wel geweest bij grote bedrijven, die bijvoorbeeld in één klap bepaalde afdelingen noodgedwongen sluiten. Kmo’s spelen deze troef echter zelden uit. Een interimkantoor dat uw bedrijf goed kan typeren is hiervoor uw eerste ambassadeur.

Een goed interimkantoor in de buurt is beter dan een ver anoniem bureau

Wat je activiteit ook is, zorg steeds voor een positief imago binnen je onmiddellijke omgeving. Op het domein van rekrutering kan een kmo-gericht interimkantoor hierbij dus een belangrijke rol spelen. Je vertelt je contactpersoon bij het kantoor waar je als kmo voor staat, welke weg je hebt afgelegd, waar je naar toe wil en hoe een nieuwe werknemer hieraan kan bijdragen. Het enthousiasme en het positieve beeld dat je brengt, wordt door een uitzendkantoor via kandidaten overgebracht. Je bedrijfsimago zal zich gratis verspreiden zoals een keitje kringen maakt op een stil wateroppervlak!

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?