Furbo-Leaderboard_Updated.gif

CLB Academy: opleidingen die aansluiten bij leefwereld van managers en werknemers

Opleiding

CLB Academy is de nieuwe afdeling van HR-dienstverlener CLB Group die opleidingen voor werknemers, managers en directieleden organiseert. Ine Indesteege, Learning & Development Manager, trekt de kar.

De cursussen van CLB Academy zijn gebaseerd op de ervaring die CLB Group de afgelopen jaren verzamelde. “Vorige jaren organiseerden we al opleidingen via onze pijlers CLB Externe Preventie en CLB Sociaal Secretariaat”, vertelt Ine Indesteege. “Die basis breiden we nu verder uit. Veel mensen kennen CLB Group als een sociaal secretariaat. Maar ondertussen zijn we zoveel meer.

We bieden trajecten op maat over HR, Sociaal Recht & Payroll, Verzekeringen en Welzijn, Preventie en Bescherming

Binnen de zes andere pijlers van onze groep is een berg kennis aanwezig. Die stellen we nu via deze opleidingen ter beschikking van klanten.”

Opleidingen in kleine groepen

Hoe wil CLB Group het verschil maken in de opleidingswereld? “CLB Group ondersteunt de groei van kleine en grote ondernemingen. Door het deelnemersaantal bewust te beperken maximaliseert de interactie.“Bovendien sluiten de opleidingen aan bij de reële noden op de werkvloer. Al onze trainers staan met hun voeten in het werkveld. We bieden trajecten op maat over HR, Sociaal Recht & Payroll, Verzekeringen en Welzijn, Preventie en Bescherming. Ook voor andere thema’s - zoals GDPR – voorzien we de juiste opleiding. Een intensieve zesdaagse module is dan weer ideaal om bijvoorbeeld ‘Sociaal recht & Payroll’ helemaal te doorgronden.

Opleidingen op locatie en online

Deelnemers kunnen de opleidingen in het open aanbod volgen op trainingslocaties in Alken, Herentals, Geel en Turnhout. Begin 2020 lanceert CLB Academy haar eerste e-learning (over beeldschermwerk). “Dankzij e-learnings en webinars leren deelnemers tijds- en plaatsonafhankelijk. We zullen in de toekomst vaker op deze digitale component inzetten. Klanten die dit wensen, kunnen zich op deze manier nog makkelijker en sneller bijscholen”, sluit Ine af.     

Vrouwelijke touch in management

De ambitieuze Ine Indesteege treedt op haar 30ste ook toe tot het managementteam van CLB Group: “Binnen CLB Academy stuur ik onze leer- en ontwikkelingstrajecten voor alle profielen aan, van op de werkvloer tot op directieniveau. Door de interne samenwerking binnen onze Group te versterken wil ik CLB Group verder helpen groeien.”

Voor de CLB Academy-opleidingen is een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk via de kmo-portefeuille of sectorale steunfondsen zoals Constructiv, Volta en ESF.

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven