Leaderboard KMOinsider.jpg

Nacht van de ondernemende student

Opleiding

Vanavond om 18 uur begint in de Thomas More hogeschool de Nacht van de ondernemende student. Studenten met goesting om te ondernemen gaan de hele nacht in kleine groepjes aan de slag met een echte business case die hen wordt voorgelegd door Nike. Om 9 uur woensdagochtend maakt federaal volksvertegenwoordiger Servais Verherstraeten (CD&V) de winnaar bekend.

De studenten zullen beoordeeld worden door een jury onder leiding van Kurt Van Doninck, general manager van Nike ELC. Tijdens de nacht wordt ook tijd gemaakt voor een natje en een droogje en een DJ-set zal voor randanimatie zorgen.

Nadat de opdracht bekend wordt gemaakt, vinden twee sessies ‘van uitdaging naar ondernemingsidee’ plaat en tussen 5.30 en 7 uur vinden de halve finales plaats. Na het ontbijt gaat dan van 8 tot 9 uur de finale door. Het meest creatieve, maar ook economisch haalbare ondernemersplan zal door de jury bekroond worden.

De Nacht van de ondernemende student is een initiatief van Stepup!, het Thomas More platform voor studenten met ondernemende ambities en wordt georganiseerd in samenwerking met Nike en Vlajo (Vlaamse Jonge Ondernemingen).

Rectangle Furbo.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Xylos

  • Businezz Booster

  • Cevora