Leaderboard KMOinsider.jpg

Succesvol uw zaak overlaten

Opleiding

U bent een ondernemer en overweegt in de nabije toekomst uw bedrijf over te laten of te verkopen? Dan kan je er maar beter tijdig aan beginnen. Bij Syntra AB start op 1 maart in het kader van de KMO-Academie een opleiding die kmo-zaakvoerder leert wat ze precies moeten doen om hun bedrijf mettertijd succesvol te verkopen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Kmo-zaakvoerders die zich goed en tijdig willen voorbereiden op de verkoop of familiale overdracht van hun onderneming, krijgen met deze opleiding een snelcursus. Ook boekhouders, accountants en andere adviseurs die klanten moeten begeleiden bij een overnameproces, krijgen hier een reeks praktische tips aangereikt.

Docent is Jos Thijs, verbonden aan het “Competence Center Familiebedrijven” van de Antwerpse Managers School. “Deze opleiding richt zich naar familieleden van familiebedrijven, nl. overlaters, opvolgers en hun kinderen, alsook medewerkers van familiale ondernemers, betrokken bij het opvolgingsproces. Deze training helpt u om bij de overdracht van het familiebedrijf de juiste keuzes te maken en de continuïteit van de zaak en de familie te garanderen,” aldus Jos Thijs.

De opleiding wordt gegeven in de nieuwe Syntra Campus Metropool tegenover het station van Berchem (voormalige site van Antwerpen X). De opleidingen worden gegeven op de dinsdagen 1, 8, 15 en 22 maart, telkens van 13.30 tot 17 uur.

Info en inschrijvingen: www.antwerpse-kmo-academie.be

Rectangle Furbo.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Cevora

  • Businezz Booster

  • Xylos