Leaderboard KMOinsider.jpg

Syntra Bizz - de nieuwe afdeling van Syntra AB - is er.

Opleiding

De missie van Syntra Bizz?

Het opleidingsvraagstuk van jou als bedrijfsleider oplossen.

Wij focussen ons dan ook enkel op opleidingen die relevant zijn voor de b2b-sector. Syntra Bizz is sterk in flexibele maatopleidingen, helemaal aangepast aan jouw bedrijf. Opleidingen waarvan we de inhoud en de aanpak helemaal afstemmen op de competenties van je medewerkers en de doelstellingen van jouw bedrijf. Wij leren ze wat ze echt nodig hebben en zorgen ervoor dat ze het gevoel krijgen dat in hen geïnvesteerd wordt.

Daarnaast heeft Syntra Bizz ook een enorm aanbod van honderden kant-en-klare opleidingen, verdeeld over 12 b2b-gerelateerde sectoren.

Je vindt alle informatie over onze aanpak op onze nieuwe website. Aarzel echter niet om onze opleidingsadviseurs met je vragen te overstelpen.

Ontdek onze nieuwe website

Modulair traject Technisch Operator
Kampt jouw bedrijf ook met het probleem dat je voortdurend op zoek bent naar goed opgeleide technici? Troost je, je bent niet alleen.

Dure aanwervings- en selectieprocedures halen weinig uit. Intussen heeft het gebrek aan medewerkers met de juiste competenties een negatieve invloed op de productiviteit en de rentabiliteit van jouw bedrijf. Minder winst dus, maar ook een hogere werkdruk, langere leveringstermijnen en imagoverlies.

Syntra Bizz heeft een oplossing: school je medewerkers bij tot Technisch Operator, dankzij het unieke traject met 14 interactieve modules. Voor iedere competentie van je huidig technisch team hebben wij de passende opleiding samengesteld.

Meer informatie? Die vind je op onze website.

Naar het modulair traject Technisch Operator

Enkele voorbeelden van de interactieve modules uit het
modulair traject Technisch Operator

PLC
Stoom jouw technici klaar voor de nieuwste ontwikkelingen inzake PLC. Van algemene opbouw en configuratie tot courante programmeertalen.
Meer info over deze opleiding

Onderhoudselektriciteit Basis
Deze basisopleiding is toegankelijk voor iedereen. Geen voorkennis nodig, enkel een gezonde dosis nieuwsgierigheid en motivatie!
Meer info over deze opleiding

Hydraulica
In deze opleiding leer je van A tot Z hoe hydraulische systemen juist in elkaar zitten en leer je alle componenten herkennen en aansluiten.
Meer info over deze opleiding

Machineveiligheid en kwaliteitsvol werken
Werken in de industrie is vaak niet zonder risico's. Het vereist constante alertheid en een goede kennis van het gebruik en onderhoud van verschillende machines.
Meer info over deze opleiding

Rectangle Furbo.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Businezz Booster

  • Cevora