Leaderboard KMOinsider.jpg

Op zoek naar de positiefste collega

Personeel

Positieve collega’s maken het verschil op de werkvloer. Nomineer een collega voor 10 september.

Ze helpen je met de glimlach, begroeten je ’s morgens als je op het werk toekomt, denken mee om te komen tot resultaten en nog veel meer. Heb jij een collega die op een positieve manier het verschil maakt? Nomineer hem of haar voor 10 september.

Het is gemakkelijk om de klaag-en-zaagkaart te trekken, waarbij elk idee meteen met de grond gelijk wordt gemaakt, veel weerstand geboden wordt tegen verandering. Gelukkig zijn er ook mensen die weigeren om mee te gaan in deze negatieve spiraal. Om deze collega’s te bedanken voor hun tomeloze positieve energie kan je hen nomineren voor de titel van Positiefste Collega 2018.

Een initiatief van Positiviteit.be

Inmiddels werden voor dit initiatief van Positiviteit.be reeds meer dan 200 collega’s genomineerd en nemen heel wat organisaties vanuit verschillende sectoren waaronder banken, productie, zorg en scholen deel. Er blijven elke dag nog nieuwe nominaties toestromen.

Nominatie op 2 oktober

De nominatie gebeurt op 2 oktober in het Comics Station (Centraal Station Antwerpen) tijdens het Positiefste Event. Een jury zal alle kandidaturen doornemen en hieruit een selectie opmaken op basis van volgende criteria :

  • Wat doet de persoon juist?
  • Hoeveel mensen ervaren de positieve impact
  • Originaliteit
  • Hoe lang doet deze persoon dit al ?

Meer info : www.depositiefstecollega.be (nomineren kan nog tot 10 september)

Banner_SDW.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven