Leaderboard KMOinsider.jpg
werknemers van HR2DAY voor de gevel van nieuw kantoorgebouw in Rijkevorsel

Sociaal bureau HR2DAY verhuist naar groter gebouw in Rijkevorsel

Personeel

Door de snelle groei van HR2DAY ruilt het bedrijf zijn stek in voor een ruim kantoorgebouw aan de Oostmalsesteenweg  in Rijkevorsel.

Als zelfstandig sociaal bureau begeleidt HR2DAY werkgevers in alle aspecten van de loonadministratie, personeelsadvies en het administratief beheer van hun personeel. Desiree Lagerburg startte in juni 2015 met HR2DAY als een eenmanszaak. Op dit moment bestaat het team van HR2DAY naast de zaakvoerder uit 2 dossierbeheerders en 1 administratieve kracht. Ruim 150 bedrijven in heel Vlaanderen doen ondertussen een beroep op het sociaal bureau.

HR2DAY kiest voor ruimer onderkomen

De verhuis naar een groter gebouw was dan ook een logisch gevolg van de groei van HR2DAY. Aan de Oostmalsesteenweg in Rijkevorsel beschikt het bedrijf nu over een ruimer onderkomen. Naast parkeergelegenheid voor de deur omvat het gebouw meerdere kantoren, een vergaderzaal en een eetruimte. Klanten kunnen hier op een professionele manier ontvangen worden.

Advies over lonen en administratie voor kmo’s

“Wij focussen vooral op kleine kmo’s. Het is onze missie om voor die bedrijven naast de loonverwerking de werkgever te adviseren door mee te denken en op maat te werken. Wat als een medewerker systematisch te laat komt bijvoorbeeld? Hoe pakt de werkgever dat aan? Daarin begeleiden wij. Of op welke manier kan het thema overuren binnen de wettelijke normen opgelost worden, maar toch zo voordelig mogelijk voor de werkgever”, licht Desiree Lagerburg toe.

Banner_SDW.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven