Furbo-Leaderboard_Updated.gif
Hoe zit het met jouw telewerkbeleid? - Friday Cowork

Telewerk het nieuwe normaal: hoe zit het met jouw telewerkbeleid?

Personeel

“We moeten er geen doekjes om winden: there’s no way back naar een tijd zonder COVID-19. Onze kijk op telewerk is gewijzigd en de digitale transformatie is in hoog tempo ingezet.” Voor Friday Cowork is telewerk meer dan de norm. Het bedrijf biedt samen met Project Telewerk een gratis bedrijfsscan voor de leden van KMOinsider.

Het is duidelijk dat er in onze samenleving veel is veranderd op twee maanden tijd. Filevrije wegen, meer solidariteit en een boost aan creativiteit. We waarderen meer hoe fijn een gewoon face-to-face gesprek is, en hoe heerlijk het is om zorgeloos vrij te bewegen.

Telewerk is veel meer dan thuiswerken

Dus waarom niet het goede uit deze lockdown filteren en behouden na de coronacrisis? Veel bedrijven merken nu bijvoorbeeld dat telewerk wél mogelijk is, dat het zelfs verbazend makkelijk verloopt. Maar telewerk is veel meer dan thuiswerken. Het is ook nadenken over coaching, ergonomie, time management en bedrijfscultuur.

Doe een bedrijfsscan

Heb jij de impact van je telewerkbeleid al gemeten in je bedrijf? Benieuwd naar je score? Naar wat je kan winnen bij een sterk telewerkbeleid? Dit is hét ideale moment voor een bedrijfsscan!

Dankzij deze scan kom je ook te weten welke elementen van deze unieke telewerkervaring je volgens je werknemers en leidinggevenden zeker moet behouden. Hoe je deze elementen in een concrete policy kan gieten. Bovendien kan je je verbeteren op vlak van online samenwerking en coaching van leidinggevenden en werknemers.

Project Telewerk en Slim naar Antwerpen

Deze bedrijfsscan is een aanbod van Project Telewerk en is gratis voor de leden van KMOinsider dankzij Slim naar Antwerpen. Slim naar Antwerpen ondersteunt bedrijven bij het uitstippelen van een duurzaam mobiliteitsbeleid waar telewerk deel van uitmaakt.

Meer info over Friday Cowork en de bedrijfsscan: telewerk.biz

Ook interessant:

Banner_SDW.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven