Furbo-Leaderboard_Updated.gif

BREEX Recruitment helpt je technische sales profielen te rekruteren

HR

De keuze aan HR-dienstverleners die je ondersteunen bij het rekruteren van technische salesmedewerkers is met BREEX Recruitment weer wat groter geworden. Het bedrijf werd opgericht binnen de BREEX Group, een groep die complete oplossingen aanbiedt aan kmo’s en zelfstandigen. De groep bouwde zelf expertise in de werving en selectie van technisch-commerciële profielen en zet die ervaring nu ten dienste van andere kmo’s.

Voor BREEX Recruitment volstaan een gepaste opleiding en adequate ervaring vandaag niet meer om kandidaten met succes te matchen met werkgevers. “Bij het rekruteren van nieuwe medewerkers zijn minstens zo belangrijk de klik die ze met je bedrijfscultuur maken en de mogelijkheid die ze krijgen om zich volledig te ontplooien”, stelt CEO Nicolas Broothaerts.

Rekruteren van sales medewerkers en meer

Nogal wat medewerkers die binnen de BREEX Group werden aangeworven, moesten naast specifieke technische kennis ook over commercieel talent te beschikken. Het was ook belangrijk dat er bij het rekruteren een match was met hun werkgever. “We zijn daarin expert. Dat bewijzen de inspirerende teamgeest en hechte groepssfeer binnen de BREEX Group. We besloten om onze service aan andere werkgevers te verlenen”, gaat Nicolas Broothaerts verder.

Het team van begeleidt kandidaten efficiënt en geeft doelgerichte feedback. Sollicitanten worden doorheen het hele jobproces bijgestaan zodat zij zich volledig kunnen toeleggen op het binnenhalen van de nieuwe uitdaging. De interne juridische dienst begeleidt kandidaten indien nodig om hun oude contract af te ronden en geeft advies bij de nieuwe overeenkomst.

Lees verder onder de foto

Ellen Man en Lynn Smans


Juist rekruteren brengt je naar hoger niveau

“Met onze marktkennis vinden we meteen de juiste profielen die je onderneming naar een hoger niveau tillen. We denken met je mee en zoeken de ideale match. De gemotiveerde medewerkers die wij aanbrengen, zorgen voor een grotere klantentevredenheid. Dat is wat telt, toch?”, aldus nog Nicolas Broothaerts.

De BREEX Group heeft vestigingen in Brussel, Lokeren, Waregem, Gent, Rotselaar en Kontich en stelt 110 mensen te werk. De groep verdubbelde de laatste drie jaar zijn omzet en heeft ook hoge verwachtingen voor 2021.

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials