Sneller en efficiënter verkopen

HR

In een markt die steeds moeilijker wordt, is het belangrijk om te onderscheiden en te verleiden. Grijp uw kans, neem een voorsprong op uw concurrenten en integreer vastgoedstyling in uw dienstenpakket.

Woningpresentatietechnieken

Bijna driekwart van de pandzoekenden raadpleegt de algemene immowebsites. Daarnaast bezoekt de helft websites van makelaars. Een juiste visuele presentatie van uw woning/kantoor  is van essentieel belang, want draagt significant bij tot het verkoopresultaat. Het gaat erom dat uw project in positieve zin opvalt tussen het ruime aanbod. De technieken die op dit vlak worden aangeboden variëren van fotoreportages, om het in- en exterieur goed te kunnen bestuderen, tot video, om uw pand te laten zien in bewegend beeld en effectieve 3D simulaties, om mogelijkheden van inrichting te kunnen schetsen.

Een bonus met toegevoegde waarde voor uw klanten

In het buitenland is vastgoedstyling al lang geen concept meer, het is een noodzakelijke stap geworden in het bemiddelingsproces. Huiseigenaars verwachten dat dit deel gaat uitmaken van dit proces. U kan het implementeren als een vaste component via uw partnership met Concinnity. 

Meer commercieel succes en optimaal rendement

Vastgoedstyling en nieuwe woningpresentatietechnieken kunnen een meerwaarde betekenen voor uw kantoor. Het zorgt enerzijds niet allen voor een onderscheidende dienstverlening, maar ook voor een versnelde doorlooptijd. Verder kan het zorgen voor een verhoogde opbrengst, waardoor men minder te maken krijgt met de traditionele prijsverlagingen. Beter gezegd is het niet meer dan een terugverdiende investering en bovenop dit alles een extra visitekaartje naar uw klanten. 

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?