Tentje, boompje. Barretje . . .

HR

Een tijdje geleden kwamen we tijdens een brainstormsessie met ons creatieve team tot de conclusie dat de eventindustrie lijdt aan het "tentje. boompje. barretje syndroom".

Bij elk feest, groot of klein, kom je steeds weer die klassieke pagodetentjes tegen met een loungbar en een paar leuke boompjes. Allemaal heel mooi en handig, maar we vroegen onszelf af of er toch echt geen alternatieven waren. Bij Teranga bieden we graag net iets meer aan onze opdrachtgevers;

We begonnen met het zoeken naar alternatieven voor de pagodetent. Al snel kwam ons team bij zeecontainers die heel goed omgebouwd kunnen worden tot allerlei toepassingen. Het resultaat mocht er uiteraard niet uitzien als een frietkraam, dus werd ontzettend veel belang gehecht aan voldoende design kenmerken en combinatie van verschillende natuurlijke en industriële materialen.

Vervolgens werd een barconstructie gelast met ledstrips in verwerkt als alternatief op de zoveelste saaie loungebar.

We creëerden nog een terras van ruw hout, floorspots en strakke, hoge grassen.

De containerbar kreeg de naam UBS Box sculpture en wordt op uw evenement aangeleverd door een vrachtwagen met kraan. Vervolgens staat deze binnen de 20 minuten helemaal opgesteld.

Voor de prijs van een “tentje, boompje en barretje” bieden we nu een unieke design containerbar aan voor high end evenementen. En dat alles door gewoon wat creatiever te zijn en verder te denken dan wat er vandaag de dag allemaal wordt aangeboden in de eventindustrie!

Check out the UBS Box for your next event!

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?