FURBO_Leaderboard.gif

Hoe lang zijn jouw werknemers aanwezig op de werkvloer?

Partner

Vaak worden systemen voor tijdsregistratie, zoals een prikklok, gezien als een controlemiddel. Maar ideeën veranderen, net als de wetgeving. Vandaag worden deze systemen dan ook meer gezien als een beschermmiddel dat bijvoorbeeld de uitbetaling van overuren garandeert of ervoor zorgt dat rustperiodes gerespecteerd worden.

Binnenkort zal elk Europees bedrijf informatie over werktijden moeten kunnen voorleggen. Het Europees Hof wil de “prikklok” namelijk opnieuw verplichten in alle bedrijven binnen de EU. Sinds de wet van 16 maart 1971 zijn er verschillende besluiten vastgelegd om werknemers en werkgevers te beschermen.

Software voor tijdsbeheer en boekingsterminals aangepast aan elk bedrijf

Bodet ontwikkelt de software Kelio. Daarmee beheer je je werknemers van A tot Z. De software biedt de mogelijkheid om registraties te controleren, persoonlijke gegevens van werknemers te beheren en activiteiten en planningen op te volgen. Tegelijk zorgt het pakket voor de link tussen je hr-afdeling en je sociaal secretariaat en maakt het verschillende rapporten op over je personeel. Bodet biedt je bovendien de nodige hardware om het beheer van je personeel mogelijk te maken en de toegangscontrole van uw gebouw te faciliteren: prikklokken, touchscreen terminals, mobiele oplossingen en nog veel meer.

Optimaliseer je human resources dankzij een slimme planningtool

 De Kelio Planning-oplossing ondersteunt bedrijven bij het nemen van belangrijke strategische en organisatorische beslissingen: 

  • Krachtige digitale oplossing

De planningstool van Bodet, een volledig online oplossing, voert nu nog sneller zijn taken uit en werkt ergonomischer. Deze tool kan eenvoudig een werkorganisatie weergeven dankzij talrijke personalisatiemogelijkheden. Je kunt externe gegevens, zoals sales targets, importeren om zo automatische berekeningsregels weer te geven naargelang de behoeften.

  • Automatisch alternatieve planningen

Om managers tijd te laten winnen, stelt de software verschillende alternatieve planningen voor, die rekening houden met opdrachten, vaardigheden van werknemers en hun reële beschikbaarheid. Op operationeel vlak kun je waarschuwingen instellen volgens wettelijke of bedrijfsgerelateerde afspraken. Zo wordt elke afwijking eenvoudig zichtbaar voor managers en kunnen ze heel snel de nodige stappen ondernemen.

  • Real-time updates

Dankzij de real-time updates kunnen managers rekening houden met afwezigheden voor de opstelling van hun planningen.

  • Een betere sfeer op de werkvloer

De planning wordt een hulpmiddel voor een goed evenwicht tussen de werknemers, en bevordert een gezond sociaal klimaat binnen het bedrijf en de verschillende afdelingen.

De terminal, een moderne oplossing voor tijds- en personeelsbeheer

In het tijdperk van decentralisatie versterkt Bodet de functies van zijn terminal om meer autonomie te bieden aan werknemers. De Kelio Visio is een veilige en geconnecteerde terminal die medewerkers de mogelijkheid biedt om hun overuren te bevestigen, een verlofaanvraag in te geven of hun persoonlijke account te beheren – ook wanneer ze hun aanvraag vergaten te registreren. Zo stel je je digitale tijdsregistratieplatform ook ter beschikking van werknemers die bijvoorbeeld geen computer hebben. Daarnaast kunnen managers aanwezigheden bevestigen via de terminal.

Kelio betekent dus flink wat tijdswinst voor hr-managers. Tegelijk vereenvoudigt het de interne communicatie (versturen van persoonlijke informatie, delen van documenten, veiligheidsnormen…) en verbetert het de samenwerking tussen werknemers dankzij de instelbare interne berichten.

Tot slot vind je op Kelio Visio-terminals heel wat nieuwe apps die het toestel nog breder inzetbaar maken. Denk maar aan enquêtes, een ideeënbus, een zaalreservatietool of een specifieke bedrijfsapp.

Meer weten over de services van Bodet? Stel je vraag via het formulier hieronder!

Meer weten?

Bodet Logo

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven