Furbo-Leaderboard_Updated.gif
Nummerplaat

Videobewaking en nummerplaatherkenning verhogen de veiligheid van je bedrijf

Volgens Statistiek Vlaanderen werden in 2018 maar liefst 5.387 bedrijven en handelszaken het slachtoffer van inbraak, diefstal en aanverwante misdrijven. Inbraakpreventie is daarom een must. Videobewaking en nummerplaatherkenning zijn twee maatregelen die hun effect niet missen. Voor beide kunnen kmo’s terecht bij Bodet Software, dat 30 jaar ervaring kan voorleggen in toegangscontrole.

Voordelen van een videobewakingssysteem

Videobewaking is in de eerste plaats bedoeld om criminaliteit zoals diefstal of beschadiging te voorkomen. De camera’s worden doorgaans geïnstalleerd in gevoelige zones: ontvangstruimtes, parkeerplaatsen, magazijnen, secundaire ingangen, doorvoerzones... Bovenop een preventieve werking kunnen camerabeelden ook helpen bij het vaststellen van de oorzaak van een incident en het vastleggen van bewijsmateriaal.

Als kmo-zaakvoerder is een kant-en-klare oplossing een aanrader. Met Kelio Security – de toegangscontrolesoftware van Bodet - krijgt u met één klik toegang tot de verschillende camera's. De camera’s worden weergegeven in een supervisie-overzicht, waarop alle gebouwen in 2D en 3D weergegeven worden. De software laat toe om:

  • de hardware te beheren (camera's, switches, opnameapparatuur);
  • de doorstroom van de camera's rechtstreeks in beeld te brengen;
  • de camera's op afstand te bedienen: in- en uitzoomen en richten.

Nummerplaatherkenning

Een leuke extra aan de camerabewaking van Bodet is dat de technologie ook toelaat om aan nummerplaatherkenning te doen. Op deze manier kan in combinatie met specifieke camera’s toegang verleend worden tot het bedrijfsterrein (vb. via de slagboom op de parking) en worden bezoeken geregistreerd. Zo wordt een nummerplaat een soort toegangsbadge.

Tips over privacywetgeving

De software van Bodet houdt ook rekening met de privacywetgeving. Zo blijven de opnames bewaard gedurende 30 dagen, overeenkomstig met de Europese regelgeving (AVG). Tijd genoeg dus om criminele feiten op te zoeken. Daarnaast biedt Kelio ook een speciaal beheer van rechten eveneens in overeenstemming met het AVG. Op die manier bepaal je als zaakvoerder welke personen binnen je organisatie bevoegd zijn en zodoende toegang hebben tot de geregistreerde beelden.

Interesse in videobewaking en/of nummerplaatherkenning? Vul dan onderstaand formulier in en Bodet neemt contact met je op.

Meer lezen

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Bodet

Meer weten?

Bodet Logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Bodet
  • Pasteurlaan 19
    1300 Waver
  • +32(0)10 24 56 20

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials