Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Waarom kiezen voor de online trainingen van GoodHabitz?

Levenslang leren en bijleren staan hoog op de agenda. Met het online leerplatform van GoodHabitz kan je je medewerkers heel laagdrempelig, met een hoge funfactor én met een streepje humor, verder laten ontplooien. Dat geldt ook voor jezelf natuurlijk! De online trainingen van GoodHabitz zijn nét even anders dan die van andere aanbieders, het doel hetzelfde: Je draagt bij aan het geluk van je medewerkers wat zich vertaalt in een hoger engagement, productiviteit en loyaliteit. Daarnaast trek je als aantrekkelijke werkgever de beste talenten aan!

100+ online trainingen in 10 categorieën

GoodHabitz biedt meer dan 100 online opleidingen aan in 10 categorieën, beschikbaar in 14 talen. Dat gaat van trainingen rond leiderschap, management en teamwork, tot trainingen rond digitale vaardigheden, communicatie, verkoop én meer. Elke maand komt er een opleiding bij. De trainingen worden door GoodHabitz huisgemaakt op basis van een didactisch model, in het leven geroepen door een team experten en onderwijsdeskundigen.

“Ons online leerplatform is makkelijk in gebruik en hanteert een vaste, lage prijs. We werken met een abonnementsformule waarmee je als bedrijfsleider àl je medewerkers de mogelijkheid geeft om bij te leren: de praktisch opgeleide medewerkers, de theoretisch geschoolden, de kaderleden... Terwijl je ook zelf je eigen leiderschapsvaardigheden verder kan verfijnen”, legt Sofie van Pottelsberghe, accountmanager bij GoodHabitz uit. “Na elke training kan je een test doen waarmee je een certificaat behaalt.”

Leren op drie niveaus

Het leerplatform van GoodHabitz ziet er modern en leuk uit en geeft je goesting om bij te leren. Sofie: “We zijn de ‘Netflix’ van het online leren. Bij GoodHabitz willen we dan ook iedereen aan het leren krijgen. Dat doen we door een leercultuur te stimuleren via drie niveaus; individueel-, team- en organisatieniveau. Als individu kan je naar eigen keuze de ene opleiding na de andere volgen, maar ook als team kan je aan de slag met onze trainingen via een WorkOut. Op organisatieniveau kan je de trainingen promoten via onze klaargemaakte en personaliseerbare campagnes. Laten we even inzoomen op elk niveau.”

Leren op individueel niveau: Welke online training kies ik?

Welke opleiding kies je uit die grote ‘bibliotheek’ aan trainingen van GoodHabitz? Sofie: “Vermijd keuzestress met onze GoodScan. Dat is een handige zelftest die je talenten en groeikansen in kaart brengt. De tool beveelt je op basis van jouw testresultaat een aantal trainingen aan. En dan kan je aan de slag! Elke training bestaat uit verschillende leervormen en activiteiten. Je kan dus leren op de manier die het beste bij je past. Jij kijkt misschien graag naar een video terwijl je collega liever tekst leest. Op die manier blijf je actief de training volgen, zonder dat het saai wordt.”

Leren op teamniveau: Hoe leer ik samen met mijn team?

Ben je leidinggevende of HR-manager en wil je een opleiding bij je team aankaarten? Sofie: “Voor elk van onze trainingen hebben we een ‘WorkOut’ gemaakt. Dat is een lesplan dat wij volledig uitgeschreven hebben per training, zodat je meteen met je team kan samenzitten en het onderwerp onder de aandacht kan brengen, zonder dat je daar zelf uren voorbereidingswerk aan moet spenderen. Nadat je teamleden de online training gevolgd hebben, is het mogelijk om een terugkomsessie te organiseren om bijvoorbeeld te bespreken hoe de medewerkers de leerstof in de praktijk kunnen omzetten.”

Leren op organisatieniveau: Hoe promoot ik persoonlijke ontwikkeling organisatiebreed?

Met de Promo Studio van GoodHabitz kan je het online leren in je bedrijf echt laten leven, zowel online als offline. Sofie: “Download via de Promo Studio posters, kaartjes, video’s, email-campagnes… Maak gebruik van onze kant en klare campagnes of creëer er zelf een om iedereen warm te krijgen om bij te leren en zich te ontwikkelen.”

“En dan is er nog de ‘inhaakkalender’”, voegt Sofie toe. “Elke maand is er wel een speciale dag of een gebeurtenis in je bedrijf, waaraan je een training kan ophangen. Nu we met zijn allen overstappen naar hybride werken, kan een cursus ‘timemanagement’ interessant zijn.”

Het leukste van al? Alle bovenstaande tools om leren tot een succes te maken binnen je bedrijf zitten gewoon mee in 1 vaste, lage prijs!

14 dagen gratis uitproberen

Kennismaken met de online trainingen van GoodHabitz? Meld je aan voor de gratis trial en probeer het platform 14 dagen gratis uit. In minder dan een minuut start je met leren.

Meer info? Contacteer Sofie van Pottelsberghe op +32 (0) 493 531 122 of via mail: sofievanpottelsberghe@goodhabitz.com

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en GoodHabitz

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • GoodHabitz

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials