anr-banner.gif

Adsolut Suite: Wolters Kluwer-software op maat van jouw kmo

De naam Wolters Kluwer doet wellicht een belletje rinkelen. Heel wat gezinnen hebben nog een oude Kluwer-schoolatlas in huis. Het wereldwijde beursgenoteerde bedrijf staat ook bekend als uitgever van professionele publicaties. Maar ken je ook de Wolters Kluwer-software? In ons land ontwikkelt de organisatie toonaangevende SaaS-oplossingen voor accountants en kmo’s onder de naam Adsolut.

De Wolters Kluwer-software Adsolut Suite omvat tools voor alle courante bedrijfsprocessen van jouw kmo. Met het performante ERP-systeem, het boekhoudpakket (met inbegrip van een resem fiscale oplossingen) en de facturatiemodule heb je alle tools voor een geslaagde digitale transitie in handen. Binnen de totaaloplossing is elke tool apart verkrijgbaar, vaak in een uitvoering die beantwoordt aan de complexiteit van jouw kmo.

Kennismaken met Adsolut? Schrijf je hier in voor een demo.

Wolters Kluwer-software: het beste van beide werelden

Wanneer jouw kmo wil digitaliseren, kan je kiezen voor maatwerk of shoppen bij verschillende leveranciers. Aan het eerste hangt meestal een duur prijskaartje vast. Bij de tweede optie bots je dan weer vaak op problemen om de oplossingen te integreren. “De Wolters Kluwer-software Adsolut Suite is een totaaloplossing, die alle kernprocessen naadloos afdekt,” zo stelt Robin Appeltants, productmanager ERP bij Wolters Kluwer Tax & Accounting. “Het gaat dan wel niet om à la carte ontwikkelde tools, maar de ruime configuratieopties verzekeren toch een gepersonaliseerde gebruikservaring.” Jij bepaalt welke tools je wenst en de software groeit mee met jouw kmo.

Uitgebreide integratiemogelijkheden

Dankzij de integratiemogelijkheden van de diverse pakketten, kan je digitaliseren en automatiseren over de grenzen van bedrijfsprocessen of afdelingen heen. Als kmo met complexe administratieve en/of logistieke processen boek je op die manier grote efficiëntie- en kwaliteitswinst. Voor dergelijke bedrijven (denk aan groothandels, maakbedrijven, service- en bouwbedrijven…) omvat de Wolters Kluwer-software Adsolut Kmo-beheer drie geïntegreerde mobiele apps: Tech, Crm en Stock. “Leidinggevenden en planners sturen hun medewerkers, die geen bureauwerk uitvoeren, aan van op afstand. Techniekers, vertegenwoordigers en magazijniers moeten dus niet in het ERP-pakket werken,” aldus Robin.

Partnerleveranciers van de Wolters Kluwer-software

De ontwikkelaars kijken ook buiten de eigen Adsolut-omgeving voor nieuwe integratiemogelijkheden. “Innovatieve en impactvolle ontwikkelingen, zoals 5G of het Internet of Things, volgen we met argusogen. Onze samenwerking met partnerleveranciers staat volledig in het teken van het nog beter afstemmen van de Wolters Kluwer-software op de behoeften van ons doelpubliek. Zo ontwikkelden we, samen met onze e-commercepartner een platform voor webshopeigenaars. Via een rechtstreekse connectie met onze ERP-software Adsolut Kmo-beheer verloopt het volledige order-, stock-, en facturatieproces geautomatiseerd.”

Schrijf je hier in voor een demo van Adsolut Suite.

Van intake tot nazorg

Het digitaliseringstraject van een kmo vergt tijd, visie en kennis. De specialisten van Wolters Kluwer begeleiden jouw kmo volgens een vast stramien.

  1. Behoefteanalyse.
  2. Advies. Wat kunnen we veranderen? Welke tools zijn nodig? Waar zitten eventuele bottlenecks?
  3. Implementatie van de Wolters Kluwer-software Adsolut.
  4. Opleidingstraject.

Wil je meer weten over Adsolut of andere Wolters Kluwer-software? Zoek je een ervaren partner om je digitaliseringproject te begeleiden? Neem dan contact op met Wolters Kluwer of vul onderstaand formulier in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Wolters Kluwer

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Wolters Kluwer

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials