anr-banner.gif

Anrova Solutions en Domani Business Solutions mikken op groei door fusie

IT

De Belgische software-aanbieder Anrova Solutions en het Nederlandse Domani Business Solutions bundelen de krachten. De fusie tussen deze twee SAP ERP-partners werd mogelijk gemaakt door de participatie van de investeringsmaatschappij Capital A. (op de foto v.l.n.r.: Eddy Dobbelaere, CEO Anrova Solutions, Katja Heurckmans, CEO Domani Business Solutions en Kris Adriaenssens, Group CEO Anrova Solutions en Domani Business Solutions)

Inspelen op digitale transitie van kmo’s

Door de investering van Capital A, in de fusie van Anrova Solutions en Domani Business Solutions, krijgt de nieuwe entiteit een solide financiële basis. “Zowel de markt als de bedrijfssoftware oplossingen worden alsmaar complexer en er is nood aan stevige organisaties om de vraag naar de digitale transitie van kmo’s te beantwoorden. Deze dynamiek ligt aan de basis van deze gecombineerde entiteit en het vooruitzicht van de daaropvolgende groei door middel van buy and build”, zegt Robin Janssens, Investment Manager Capital A.

Door het samengaan van beide bedrijven ontstaat er een organisatie van 75 medewerkers. Daarmee is deze entiteit een van de grotere SAP-aanbieders voor de kmo-markt in België en Nederland. Het is de bedoeling om verder door te groeien als Europese speler.

SAP bedrijfssoftware

Anrova Solutions en Domani Business Solutions hebben beiden diepgaande sectorexpertise. Naast het SAP SMB-aanbod bieden zij ook eigen performante software-oplossingen. “De schaalvergroting door deze fusie, stelt ons in staat de kmo het volledige SAP Intelligent Enterprise aanbod aan te reiken en ons te positioneren als partner gedurende het volledige digitale transformatietraject van een onderneming”, aldus Kris Adriaenssens, Group CEO Anrova Solutions en Domani Business Solutions.

Service-minded

De twee bedrijven gaan nauwer samenwerken om hun klanten beter te kunnen ondersteunen. Marc Tiggeler, Channel Sales manager SAP Business One: “Het samengaan van deze twee SAP Partners vind ik ontzettend krachtig. Er ontstaat een stabiele entiteit waardoor de markt nog beter bediend wordt. De combinatie van deze spelers is vanzelfsprekend. Beide partners staan bekend om een goed luisterend oor, grote flexibiliteit en uitstekende service waarbij de klant altijd centraal staat”.

anr-banner-400x300-v3.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials