anr-banner-728x90-v3.gif

Bedrijfssoftware van Exact bouwt mee aan het succes van het Belgische CÎME

Het jonge, Belgische bedrijf CÎME produceert huidverzorgingsproducten op basis van planten uit het Himalayagebergte. Vandaag kan je deze producten vinden in meer dan 300 verkooppunten in de Benelux én op de website van het merk. CÎME rekent dagelijks op de bedrijfssoftware van Exact om complexe logistieke processen in goede banen te leiden.

Unieke, Belgische huidverzorgingsproducten

Het Belgische CÎME is het levenswerk van onderneemsters Isabel en Anke. Tijdens hun studententijd beloofden ze aan elkaar om ooit samen te ondernemen. In 2012, na een korte loopbaan in de als advocaten, richtten ze samen CÎME op. Hiermee ontwikkelen ze huidverzorgingsproducten vanuit een unieke combinatie van traditionele kennis en moderne, wetenschappelijke inzichten.

Bedrijfssoftware voor logistieke uitdagingen

Vandaag is het merk te vinden in meer dan 300 winkels in de Benelux én verkopen Isabel en Anke de producten op hun eigen webshop. Dit succes gaat gepaard met enkele bijzondere uitdagingen.

Anke: “Vooral logistiek is het een hele uitdaging. Onze klanten moeten hun bestellingen gemakkelijk en snel kunnen plaatsen. Wij moeten bestellingen vlot kunnen verwerken en onze logistieke partner moet ervoor zorgen dat de producten tijdig op de juiste plaats geraken.

Dankzij de bedrijfssoftware van Exact kunnen we dit hele proces goed organiseren. Hiermee zijn onze facturatie, boekhouding en logistiek helemaal gedigitaliseerd.

Communicatie en informatie

Met het systeem van Exact beschikt elke stakeholder tijdig over de juiste informatie. Volgens Anke zorgt dit ervoor dat het hele proces efficiënt verloopt.

Anke: “De bedrijfssoftware van Exact maakt koppelingen met onze webshop en onze logistieke partner. Hierdoor kunnen we efficiënt werken. Bovendien behouden we zo steeds een actueel inzicht in onze voorraden. Op die manier kunnen we altijd snel leveren.”

Geïntegreerd systeem voor order- en voorraadbeheer

Exact biedt je alle voordelen van een geïntegreerde bedrijfssoftware voor order- en voorraadbeheer. We lijsten hieronder op waarom ook jij hier baat bij hebt:

 • Ten eerste maakt het systeem een koppeling tussen je webshop en je voorraadsoftware. Zo kan je steeds snel leveren.
 • De software staat ook voor een eenvoudig, automatisch online ordermanagement.
 • Ook je retouren zijn perfect georganiseerd
 • Dropshipping, of leveringen direct van de leverancier bij de klant, zijn zo geregeld.
 • Jouw boekhouding is steeds in orde door de automatische orderverwerking.
 • Tenslotte is ook je relatie- en offertebeheer volledig geïntegreerd.

Bedrijfssoftware schept ruimte voor ontwikkeling en innovatie

Het systeem van Exact zorgt voor tijdwinst en efficiënte bedrijfsprocessen. Zo kan je je toeleggen op wat écht belangrijk is: de ontwikkeling van je onderneming.

Anke: “Dankzij onze samenwerking met Exact werken we niet alleen efficiënter. Dit laat ons ook toe om te focussen op de ontwikkeling van ons merk.”

Ben jij ook overtuigd van de kracht van bedrijfssoftware van Exact? Neem dan contact op via onderstaand invulformulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Exact

Meer weten?

Exact

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Exact
 • Koningin Astridlaan 166
  1780 Wemmel
 • 080097631

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials