Choose your own device: laten kiezen of verliezen

IT

Bedrijven kiezen steeds vaker voor draagbare oplossingen. Vroegere argumenten over laptops als te duur, niet uitbreidbaar, … zijn blijkbaar niet meer relevant. De voordelen van het draagbaar zijn, wegen door tegen het gebonden zijn aan een vaste werkplek.

Bovendien, om de jonge medewerkers te paaien, zien we ook steeds vaker kmo's een budget i.p.v. een toestel beschikbaar stellen voor een werkplek. De gebruiker kiest dan, in overleg, voor het toestel dat hij wilt gebruiken. Hij kan een desktop kiezen, een laptop of een erg compact ultra draagbaar toestel.

Deze vrijheid wordt door je medewerker erg gewaardeerd en hoeft geen bedreiging voor jouw organisatie te zijn. Die jongere die van thuis ook kan werken, zal misschien ook na de werkuren wel eens voor jou aan de slag zijn. Zeker wanneer er goed nagedacht is over de beveiliging van je omgeving, kan er weinig verkeerd gaan. Anti malware oplossingen houden niet beveiligde devices van je netwerk en zorgen voor automatische updates van de systemen die een verbinding willen maken.

En als je met deze gunst de jonge generatie kunt aantrekken en ervoor kunt zorgen dat ze enthousiast aan de slag gaan en blijven. Waarom aarzel je dan nog? Op deze manier geef je vertrouwen en krijg je betrokkenheid terug. Bijblijven is de boodschap. Zeker als je de jongere generatie als potentiële medewerkers ziet.
CYOD, choose your own device ... waarom niet?

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

acom logo

Acom