anr-banner.gif

De juiste oplossing voor videoconferencing in vergaderzalen

Waarom in de file staan en tijd verliezen voor een vergadering als je ook via video kan overleggen? Vergaderen via video is eenvoudig en efficiënt, ook als het gaat over videoconferencing in grote vergaderzalen. Ook jij hebt vandaag toegang tot alle middelen om snel en doeltreffend een beeldvergadering te organiseren.

Overal kristalhelder samenwerken

Vandaag kan ook jij met de juiste technologie van elke vergaderplek een volwaardige videoconference ruimte maken, zonder functionaliteit of performantie op te geven.

Sonal brengt daarvoor de Avaya IX Collaboration Unit op de markt. Deze unit monteer je eenvoudig op elk type scherm en is niet afhankelijk van de snelheid en kracht van je laptop of pc. Zo kan videoconferencing in vergaderzalen nu ook met kristalhelder geluid en beeld.

Videoconferencing in vergaderzalen

De Sonal unit is geschikt voor videoconferencing in vergaderzalen van 4 tot 6 personen. Het is een all-in-one vergaderoplossing met camera, videoscherm, geluidsinstallatie, extensies voor headseats, enz.

De unit werkt met elke cloudbased applicatie, geeft je full HD 108 0p video, een 4K camera sensor en 4K display support. Je hebt dual HD live video en content, een breed gezichtsveld en geïntegreerde microfoons.

Daarnaast kan je ook gebruikmaken van alle nodige functies zoals het opnemen van de vergadering directory service en adresboek. De unit werkt eveneens met alle bestaande gestandaardiseerde video-infrastructuur.

Dankzij Wifi en Bluetooth kan je tijdens je videoconferencing in vergaderzalen documenten en bestanden delen via laptop of smart device. Maak gebruik van de Avaya Equinox voor de ultieme samenwerkingservaring met een bliksemsnelle schermrespons en lagere belasting van de bandbreedte.

Uitbreiding voor videoconferencing in grote vergaderzalen

Out of the box is de Avaya IX Collaboration Unit CU360 geschikt voor huddle rooms van 4 a 6 personen. De ingebouwde microfoon presteert het best als de deelnemers niet te ver van het scherm verwijderd zijn.

Je kan de unit eventueel uitbreiden met de Avaya B109 conference phone. Deze kan je eender waar in de ruimte plaatsen. Dit toestel werkt via Bluetooth en een ingebouwde batterij. De batterij kan je opladen via een standaard USB poort en geeft de unit een autonomie van 12 uur.

Ben je overtuigd van videoconferencing in jouw meeting rooms? Vraag dan meteen je offerte via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Sonal

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Sonal
  • Antwerpsestraat 145
    2640 Mortsel
  • 03 448 08 48

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials