De traagheid van je snelheid …Het verhaal van de zwakste schakel

IT

“Wachten” is een scheldwoord in onze maatschappij. Alles moet vlot en vloeiend verlopen. We willen efficiënt en op staande voet verder geholpen worden. “Time is money”, nu mogelijk nog meer dan vroeger. Ook onze klanten eisen een IT-voorziening die werkt. En terecht.

Traagheid?

Als een kmo voor acom kiest als IT-partner, is het onze spontane tweede natuur om mee te denken en oplossingen voor te stellen die zijn netwerk beter zullen doen werken. Gelukkig volgen deze kmo’s onze raad meestal. Soms stuiten we echter op het probleem dat we niet alle delen in de hand kunnen en willen hebben. Het netwerk optimaliseren door actuele bekabeling, switchen en netwerkkaarten kunnen we wel. Aanraden om bepaalde toestellen te vervangen doen we ook. Andere elementen zoals het bestaande logistieke pakket hebben we dan weer niet in de hand. De snelheid van de internetverbinding is nog een onzeker stuk.

Snelheid?

Daarom is het van het grootste belang om alle onderdelen los van elkaar in top conditie te brengen. Geef je IT partner het mandaat om de puntjes op de i van de IT te zetten. Laat hem, in jouw naam, overleggen met ander partijen om zo alle onderdelen van je IT-omgeving op elkaar af te stemmen.

Schakels?

Op elkaar afstemmen? Waarom niet gewoon alleen het beste en snelste nemen? Heeft het zin heeft om in Antwerpen met een Ferrari te rijden en dan 90% van je tijd op de ring in de file te staan? Bepaal wat je investeert om de volledige keten van IT onderdelen op gelijk niveau te brengen. Geen overbodige investeringen en een optimale snelheid.

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. We zorgen voor een ketting met schakels die bij elkaar passen. Dat geeft een optimale return. En dat willen we met jou en voor jou.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

acom logo

Acom