anr-banner.gif

Deze CRM voor de bouwsector zorgt voor optimale relaties

Heb je in de bouwsector een project binnengehaald? Dan is het van essentieel belang om alle relaties tussen de diverse partijen goed te beheren zodat het project probleemloos tot een goed einde kan worden gebracht. Een degelijke CRM-oplossing is hierbij geen overbodige luxe.

360° overzicht van alle belanghebbenden

Efficy helpt je met hun CRM om alle informatie over elke werf te centraliseren. Dit heeft uiteraard enorm veel voordelen. Dit begint al met een volledig overzicht te hebben van álle belanghebbenden bij een aanbesteding. De software van Efficy zorgt voor een 360° overzicht van alle relaties en netwerken, essentieel om een aanbesteding te kunnen winnen.

Altijd een perfect overzicht en vlotte informatie-uitwisseling

Deze CRM voor de bouwsector omvat specifieke oplossingen voor deze sector om van begin tot einde een aanbesteding perfect te kunnen opvolgen zoals:

  • Interface mogelijkheden met bedrijfsbronnen en rechtstreekse import in Efficy CRM.
  • Gebruik van validatie workflows.
  • Dashboards voor optimale monitoring.

Alle beschikbare gegevens worden gecentraliseerd. Je kan je ook abonneren op feeds zodat je automatisch alle relevante informatie ontvangt. Het is ook mogelijk om zelf te kiezen welke info zichtbaar is per team.

Renovatie- en bouwbedrijf Group Jansen zocht én vond een CRM dat een goed overzicht mogelijk maakte:

“Altijd op de hoogte zijn van alle contactmomenten met klanten is niet vanzelfsprekend. Bij één gelegenheid kunnen meerdere partijen betrokken zijn. Het CRM-systeem moet een instrument zijn dat ervoor zorgt dat elke klantervaring naadloos verloopt én ons ondersteunt in onze salesactiviteiten. We willen onze verkoopactiviteiten beter in kaart brengen, ze stroomlijnen, delen tussen onze teams en de nodige inzichten eruit filteren. Efficy helpt ons hierbij. In ons bedrijf is het zeer belangrijk dat de CRM-module ons een overzicht geeft over al onze afdelingen heen.”


Ook op locatie toegang tot deze CRM voor de bouwsector

Zit je in een vergadering, ben je onderweg of sta je in het midden van een bouwwerf? Ook dan heb je toegang tot alle gegevens en contacten via Efficy CRM.

Voor Texaa, een bedrijf dat panelen, schermen en andere geluidsabsorberende objecten ontwerpt, ontwikkelt en produceert, is het heel handig dat hun vertegenwoordigers buitendienst dankzij de mobiele applicatie overal toegang hebben tot de gegevens en zowel met tablet als smartphone gebruik kunnen maken van alle features dankzij het responsieve ontwerp. Ook de communicatiedienst van Texaa is blij met deze oplossing. Gerichte marketing- en e-mailcampagnes? Die zijn makkelijk uit te voeren met de module Marketing.

Lees meer over Efficy CRM toegepast in de bouwsector.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Efficy

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Efficy
  • Kolonel Bourgstraat 122
    1140 Brussel
  • +32 (0)2 648 18 98

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials