leaderboard Desk Solutions 980w120.png

Brother stelt voor: eerste inktvrije labelprinter VC-500W ZINK™

Sponsored

Klanten printen schitterende labels met de gloednieuwe thermische kleurenlabelprinter VC-500W ZINK™ voor professioneel en thuisgebruik.

Opvallende kleurenlabels met ZINK Zero Ink™-technologie

Deze innovatieve nieuwe Brother-printer werd op vraag van de consument ontwikkeld en levert labels in alle gewenste kleuren dankzij de technologie ZINK Zero Ink™. Glasheldere en betaalbare labels afdrukken wordt bereikt door het populaire ZINK™-papier. Kleurkristallen worden bij verhitting geactiveerd waardoor hoogwaardige kleurenlabels zonder gebruik van inkt worden afgedrukt.

De VC-500W Zink™ kost € 199,00 (incl. btw) en is bijzonder gebruiksvriendelijk in vergelijking met andere fullcolour labelprinters op de markt.

Video VC-500W Product tour 

Waarvoor gebruikt u een labelprinter?

Afdrukken in kleur is ideaal voor toepassingen in kantoren, horeca, bezoekers- en evenementenbeheer, voedselproductie, faciliteitenbeheer en onderwijs, maar evenals voor thuisgebruik en in uw hobby. De kleurenlabels kunnen dienen om archiveringssystemen efficiënt te organiseren, voor opvallende gezondheids- en veiligheidswaarschuwingen, om klanten naar verkooppunten te lokken en om belangrijke informatie te benadrukken.

Professionele labels worden ontworpen met behulp van een pc en Brothers P-touch Editor-software via Wi-Fi of USB-aansluiting. Thuisgebruikers kunnen labels maken op hun mobiel toestel (smartphone of tablet) met behulp van de gratis Color Label Editor-app van Brother. U verbindt de VC-500W Zink™ met Wi-Fi.

Snel en creatief labelen in kleur

Gebruikers ontwerpen eenvoudig aangepaste labels door de grootte en het lettertype van de tekst te selecteren, de tekst te roteren, een foto vanaf een file van de camera toe te voegen, een kader, de kleur van de tekst en achtergrond te wijzigen of de stempelfunctie te gebruiken om de tekst te herhalen.

De functies van de VC-500W Zink™ verbeteren de gebruikerservaring; de labels worden netjes gesneden door een simpele vingerdruk over het touchpad. De labelrolcassette informeert de gebruiker via de app over de lengte van de rol die in de cassette beschikbaar is en beperkt eventuele uitvaltijd om de cassette te vervangen. In tegenstelling tot sommige concurrerende producten die meerdere doorgangen hebben, is de VC-500W Zink™-printer snel, aangezien hij in één keer afdrukt.

Een keuze uit vijf rolbreedten - 9, 12, 19, 25 en 50 mm - biedt flexibiliteit en met een rollengte van 5 meter maakt u heel veel labels. Bij aankoop van een VC-500W Zink™-printer ontvangt u ook u een rol ZINK-papier™, printkopreinigingsrol, AC-adapter en USB-kabel.

Specificaties

  • Full-colour labelrollen CZ
  • Rolbreedte: 9, 12, 19, 25, 50mm
  • Afdruksnelheid: 8mm/sec
  • Printtechnologie: direct thermisch met speciale labels
  • Afdrukkleuren: Full colour
  • Printresolutie: 313 dpi
  • Snijmechanisme: volledig en half
  • Aansluiting: USB (voor PC), Wi-Fi (voor PC en afdrukken vanaf iOS/Android-app)
  • AC-adapter

De ZINK-technologie en ZINK-handelsmerken zijn eigendom van ZINK Holdings LLC. Gebruikt onder licentie. Voor meer informatie over ZINK™-producten, surft u naar www.ZINK.com.

Contactinformatie

Brother
Industrialaan 32
1702 Dilbeek
Tel.: 02 467 43 33
www.brother.be
sales@brother.be

 

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven