leaderboard Desk Solutions 980w120.png
scanoplossingen

Workflow van je documenten verbeteren? Begin bij het scannen.

Documentbeheer

Documenten scannen, archiveren en delen kan je workflow optimaliseren. Het begint natuurlijk met een goed scanproces. Draadloze scanners maken de integratie met onafhankelijke softwarepakketten mogelijk.

Kan ik scannen vanaf mijn mobiel toestel?

Er bestaan gratis apps die compatibel zijn met Apple iOS, Android en Windows Mobile. Zo kan je in hoge resolutie van en naar bijna ieder mobiel toestel scannen. Diezelfde apps laten ook toe afdrukken te maken.

Wat als de bestandsgrootte van de scan te groot is voor een e-mail?

Scansoftware lost dit probleem automatisch op door je gescande documenten in verschillende bewerkbare secties op te delen en ze via meerdere e-mails te versturen. 

Kan ik documenten bewerken die worden gescand?

Er bestaan softwarepakketten die je rechtstreeks vanop je scantoestel kunt bereiken zonder tussenkomst van een PC. Met functies in de driver kan je de kwaliteit van je scans aanzienlijk verbeteren. Ook kan je gemakkelijk gekleurde achtergronden verwijderen en documenten perfect recht positioneren.

Naar waar kan ik mijn documenten scannen?

Gescande documenten kan je naar diverse weblocaties verzenden, zoals een netwerkmap, een FTP-adres, een onafhankelijke clouddienst of een e-mailadres, of een USB-geheugenstick om lokaal een back-up te maken van je bestanden.

Wellicht heb je nog vragen. In dat geval kan je je wenden tot gespecialiseerde bedrijven in scanoplossingen.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven