Don’t drop Dropbox!

IT

Communicatie zonder internet. Kun je je dat nog voorstellen? Vast niet. Toch heeft dat internet natuurlijk zijn beperkingen.Voor een van de problemen bieden we je hier een praktische gratis oplossing aan.

Meer en meer mensen leren werken met digitale documenten. Met het afdrukken van een document gaat men bewuster om. Met deze omgang gaat ook het verzenden en ontvangen van digitale documenten gepaard. Bovendien worden naast documenten ook meer geluidsfragmenten en/of beeld materiaal naar elkaar doorgestuurd. Dat betekent dat de grootte van de bestanden ook toeneemt. Hoe krijg ik dat grote bestand bij mijn collega’s? Dat is probleem één. 

Samenwerken aan een document kan door het naar elkaar te mailen. Dan krijg je mogelijk kopies van kopies van kopies. Welk bestand is nu het uiteindelijk defi nitieve? Probleem twee. 

Je kunt je bestanden op een website plaatsen en als je het nodig hebt, via de internet verbinding het bestand binnen halen. Wat als internet niet beschikbaar is? Probleem drie. 

Op al deze uitdagingen bestaan er vele oplossingen. Wij hebben al geruime tijd goede ervaringen met Dropbox (www.dropbox.com ). Het delen van bestanden en er samen op werken op een betrouwbare manier is hiermee mogelijk. De permanente synchronisatie zorgt bovendien dat werken zonder internetverbinding even goed lukt. Tot 2Gb is het kosteloos. En voor een beperkte extra fee kun je tot 50GB gebruiken. 

Zo zie je dat er best wel goede en betaalbare IT-oplossingen zijn. Een goed IT-partner verdient zichzelf terug? Inderdaad. Laat ons meedenken over jouw uitdagingen. 

Contacteer ons, laat ons meedenken over jouw uitdagingen en wij presenteren je graag onze visie en oplossingen. Tot later.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

acom logo

Acom